blog post

Blijf op de hoogte

Ontvang tips, tricks en de laatste trends rechtstreeks in je inbox

Subscribe to Email Updates

Nieuwe National B2B manager bij Kinepolis Business is Bart Gees

Op 1 juni volgt Bart Gees Emmanuel Rutsaert op als National B2B Manager bij Kinepolis Business. Wie is Bart, waar komt hij vandaan en waar kijkt hij naar uit in zijn nieuwe uitdaging? We vroegen het hem op de man af, net voor hij uit de startblokken schoot. Kinepolis was voor hem al lang geen onbekende meer, zo blijkt.

Geef jij bioscoopvouchers voor The Circle als relatiegeschenk?

Ben je op zoek naar een leuke attentie om je werknemers of partners mee te verwennen? Heb je al eens gedacht aan de bioscoopvouchers van Kinepolis Business? Het is de ideale oplossing om iedereen gelukkig te houden, want ieder kiest gewoon een film naar zijn eigen smaak. Elke maand zetten we een avant-première in de spotlight en deze maand is dat ‘The Circle’.

Zelf een receptie organiseren: waarmee houd je rekening?

Een geslaagde receptie begint met een goede voorbereiding. Eens de datum vastligt, begint het echte werk. Bij het organiseren van een receptie komt heel wat kijken, maar hoe begin je hieraan? Om je op weg te helpen, verzamelden we enkele tips.

Welk fiscaal voordeel geniet je voor relatiegeschenken?

Een cadeau vinden om je werknemers in de bloemetjes te zetten, is niet makkelijk. Heb je al eens gedacht aan een bioscoopvoucher? Een leuke en unieke manier om je personeel of partners te verrassen. Bij Kinepolis vind je een heleboel interessante giftformules. De relatiegeschenken zijn bovendien fiscaal aftrekbaar. We zetten alles even voor je op een rijtje.

Op welke event services kan je rekenen bij Kinepolis?

Er komt heel wat bij kijken als je een evenement organiseert. Gelukkig staat Kinepolis je met raad en daad bij doorheen het hele proces. Wist je dat je een beroep kan doen op een heleboel aanvullende event services zoals catering, animatie of toiletdiensten? We sommen ze allemaal voor je op.

Geef jij bioscoopvouchers voor de nieuwe Pirates of the Caribbean als relatiegeschenk?

Al enige tijd op zoek naar een origineel relatiegeschenk of een leuke manier om je werknemers in de bloemetjes te zetten? Dan biedt Kinepolis Business de ideale oplossing. Wat dacht je ervan hen te belonen met tickets voor een filmvoorstelling? Onze bioscoopvouchers als cadeau zijn altijd een schot in de roos.

Welke audiovisuele mogelijkheden biedt Kinepolis voor mijn evenement?

Je kan jouw evenement feilloos plannen, maar een klein audiovisueel foutje en alles valt meteen in duigen. Denk maar aan een micro die niet werkt of een livefeed die achterloopt. Daarom werkt Kinepolis Business samen met Auvicom, vooral om ervoor te zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt, zonder audiovisuele mankementen. Maar wat zijn nu de mogelijkheden? En welke apparatuur heb ik zoal nodig voor mijn event?

Hoe evalueer je een evenement?

Eindelijk is het zover. Je evenement is voorbij en het was een groot succes, al zeg je het zelf. Maar hoe denken jouw gasten daar nu over? Tijd om eens naar hun mening te peilen en feedback te verzamelen voor de volgende editie. Hoe begin je aan zo’n evaluatie en welke vragen mogen niet ontbreken op jouw evaluatieformulier?

Zin om een TED Talks live-uitzending bij te wonen?

TED Talks is een Amerikaans non-profit initiatief dat vooral ideeën wil verspreiden. Jaarlijks organiseren ze wereldberoemde conferenties met inspirerende gastsprekers. Dit jaar vindt van 24 tot 28 april ‘TED2017: the future you’ plaats in Vancouver. Het evenement is volledig uitverkocht, maar niet getreurd, je kan samen met je collega’s alles live volgen op het grote scherm bij Kinepolis.

Hoe maakt jouw event deel uit van je content marketing strategie?

Je organiseert een evenement voor je bedrijf, maar hoe vertaalt zich dat nu binnen je content marketing strategie? Wat mag je zeker en vast niet vergeten? Welke kanalen kun je inschakelen? We sommen het even voor je op en vullen het aan met een goed praktijkvoorbeeld: de Inbound Marketing Day van Dallas Antwerp.

5 event apps die elke eventplanner moet kennen.

Tegenwoordig is technologie continu aanwezig rondom ons en dat merken we ook. We verlaten het huis niet meer zonder smartphone in de hand. Zonder dit vernuftig hoogtechnologisch apparaat zijn we compleet verloren. We vertrouwen er non-stop op en we voelen ons onvolledig als we onze oplader thuis vergeten zijn. Gelukkig maakt deze briljante uitvinding ons leven vaak ook een pak makkelijker. Als eventplanner zijn er duizenden zaken waaraan je moet denken en een kleine vergissing kan grote gevolgen hebben. Daarom zetten wij vijf applicaties op een rijtje die het leven van elke eventplanner een pak makkelijker maken.

Een stapje dichter bij een geslaagd event met een correcte briefing

Bij het organiseren van een event komt er heel wat kijken. Gelukkig sta je er niet alleen voor en werk je vaak samen met verschillende partijen. Denk maar aan catering, materiaalverhuur, eventlocatie, IT- infrastructuur, noem maar op. Uiteraard moeten zij uitgebreid gebriefd worden om jouw event vlekkeloos te doen verlopen. Een goede briefing is ‘key’ tot een succesvol event, maar wat komt daar nu allemaal in aan bod?

Hoe vind je de ideale gastspreker voor je event?

De locatie, de inkleding, de audiovisuele voorzieningen… elk aspect van een event draagt bij tot de uitstraling en het imago van het organiserende bedrijf. Maar wat de bezoekers wellicht het langste bijblijft is die ene keynotespeaker die zijn publiek van de eerste tot de laatste minuut wist te boeien. In deze blog helpen we jou om die witte raaf te strikken voor jouw komende event.

Hoe maak je een draaiboek voor je evenement?

Zijn je uitnodigingen verstuurd? Heb je genoeg reminders verzonden? Is je catering gereserveerd? Dan ben je wellicht in spanning aan het aftellen tot de dag van je evenement. Wellicht wil je je zo goed mogelijk voorbereiden zodat alles de dag zelf van een leien dakje loopt. Een gedetailleerd draaiboek voor je evenement is onmisbaar. Maar hoe begin je er nu precies aan?

Voor je evenement is bij Kinepolis meer mogelijk dan je denkt

Er zijn heel wat goede redenen waarom bedrijven hun evenementen organiseren bij Kinepolis. De mogelijkheden gaan er dan ook veel verder dan je gasten een filmvertoning aanbieden. In deze blog ontdek je welke soorten evenementen je er zoal kunt organiseren en hoe Kinepolis Business het  jou makkelijk maakt met een hele reeks diensten, faciliteiten en voorzieningen.

5 troeven van een cinemazaal als eventlocatie

Plan je een congres, een bedrijfsfeest of een presentatie? Dan vormt het vinden van een geschikte locatie één van jouw prioriteiten. De vereisten zijn niet min: vlotte bereikbaarheid, aanwezigheid audiovisuele voorzieningen en technologische infrastructuur, de mogelijkheden om zaken en ontspanning te combineren, een professionele omkadering… Dus eigenlijk alles wat de zalen van Kinepolis kunnen bieden!

Een spraakmakend bedrijfsfeest? Ga voor een avant-première!

Als jouw onderneming een feest organiseert voor medewerkers of klanten, stop je daar veel tijd en middelen in. De kunst bestaat er dan ook in een formule te vinden waar nog lang over nagepraat wordt. Een bedrijfsfeest dat net dat tikkeltje anders is. HR-bedrijf Unique kiest bijvoorbeeld voor exclusieve filmvertoningen in avant-première.

Filmtickets als salesboosters

Een manier om medewerkers in de bloemetjes te zetten, een geslaagd loyaliteitsprogramma voor klanten, een overtuigende incentive voor leveranciers… een bioscoopticket is wellicht één van de meest veelzijdig inzetbare premiums voor commerciële acties. Sympathiek, origineel en budgetvriendelijk. Kinepolis Business werkte speciaal voor zijn B2B-klanten interessante giftformules uit. We geven jou alvast enkele tips mee om succes te boeken met bioscoopvouchers.

De checklist voor een feilloos georganiseerd evenement

Voor de organisatie van een evenement ga je niet over een nacht ijs. Tijdig beginnen plannen en een goede voorbereiding vormen de sleutels tot het succes. Zowel voor, tijdens als na afloop van je evenement zijn er bepaalde stappen die je zeker niet over het hoofd mag zien. Een goed doordachte checklist betekent dan ook een zo goed als onmisbare tool.

Hoe maak je iedereen gelukkig met je eindejaarsgeschenk?

Aan het einde van het jaar maken veel ondernemingen er een gewoonte van hun medewerkers en relaties een kleine attentie te schenken. Een blijk van waardering voor een jaar lang vruchtbaar samenwerken. Maar wat is het ideale eindejaarsgeschenk voor een klant of werknemer? Hoe kan je origineel uit de hoek komen? En hoe zorg je ervoor dat je verrassing bij iedereen in de smaak valt?

Andere blogs in de kijker:

Maak burn-outpreventie mogelijk met film

Blog Read more

Hoe maak je een draaiboek voor je evenement?

Blog Read more

bg-img4n.jpg

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen de 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan cinema alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Nieuwe National B2B manager bij Kinepolis Business is Bart Gees

Lees meer Read more

Geef jij bioscoopvouchers voor The Circle als relatiegeschenk?

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte