Het ideale eindejaarsgeschenk: hoe ziet dat eruit?
blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Het ideale eindejaarsgeschenk: hoe ziet dat eruit?

Aan het einde van het jaar maken veel ondernemingen er een gewoonte van hun medewerkers en relaties een kleine attentie te schenken. Een blijk van waardering voor een jaar lang vruchtbaar samenwerken. Maar wat is het ideale eindejaarsgeschenk voor een klant of werknemer? Hoe kan je origineel uit de hoek komen? En hoe zorg je ervoor dat je verrassing bij iedereen in de smaak valt?

 

Ken je pappenheimers!


Om te scoren met een zakelijk eindejaarsgeschenk, moet je eerst en vooral goed kijken wie de begunstigde is. Dit lijkt evident, maar maakt het er in de praktijk allemaal niet eenvoudiger op. In het beste geval hebben jouw werknemers en relaties een gelijkaardig profiel. Ben je actief in een typisch mannelijke sector en stel je vrijwel uitsluitend mannen te werk, dan hoef je niet lang te zoeken. De klassieke biermand doet het nog steeds goed.

Alleen
 de kans is groot dat er in jouw organisatie mannen Ă©n vrouwen werken, wellicht van uiteenlopende leeftijden en met heel verschillende interesses. In dat geval is een geschenkdoos of een online geschenk vaak de juiste keuze. Geschenkdoosjes bestaan tegenwoordig in alle vormen en prijsklassen. Het voordeel? Met een dergelijk doosje kan de ontvanger zelf een eindejaarsgeschenk op maat van zijn/haar interesses kiezen.

Een tip: heb je veel jonge werknemers met gezinnen? Waak er dan over dat ook kinderen hun gading vinden in het aanbod. Ouders vinden het fijn wanneer ze veel leuke spullen onder de kerstboom kunnen leggen, dus waarom zou je het hen niet makkelijker maken? Of beter nog: geef hen zelf een attentie mee voor de kinderen. Vergeet niet: gelukkige kinderen hebben gelukkige ouders.

Je bent wat je geeft


Wees je ervan bewust dat je eindejaarsgeschenk ook iets zegt over jou als werkgever of organisatie. En als je dan toch communiceert, kan je het net zo goed op een overtuigende manier doen. Kies dus voor een origineel eindejaarsgeschenk met de gewenste uitstraling. Zo krijgen de ontvangers het gevoel dat je echt om hen geeft en voelen ze zich gewaardeerd.

Het geefmoment


Het is duidelijk dat je niet over Ă©Ă©n nacht ijs gaat om een geschikt eindejaarsgeschenk te kiezen. Je steekt er best wel wat tijd en energie in. Een pakket op maat samenstellen is zoveel makkelijker wanneer je er tijdig aan begint. Rushjobs kosten nu eenmaal altijd meer. Met andere woorden, begin vroeg genoeg na te denken over wat je dit jaar wil schenken.

Het loont vaak ook de moeite om het moment waarop je het geschenk overhandigt goed te kiezen. Nodig je medewerkers en relaties eens uit voor een eindejaarsdrink om het werkjaar feestelijk af te sluiten. De gemoedelijke sfeer zal er al snel inzitten en net dan cadeautjes ontvangen betekent voor alle aanwezigen de kers op de taart. Kan je de teams om praktische redenen moeilijk samen op Ă©Ă©n plaats uitnodigen, laat de geschenken dan aan huis bezorgen.

Nog inspiratie nodig? Iedereen pikt graag een filmpje mee. Kinepolis Business biedt je verschillende formules. Onze B2B Account Managers vertellen je graag meer over deze en andere interessante Kinepolis-vouchers.

Vraag meer informatie

 

 

Bioscoopcheques Kinepolis

 

Gauthier Deliens
In 2006 startte Gauthier Deliens bij Kinepolis Brugge en sinds 2008 is hij er enthousiast aan de slag als B2B Account Manager voor Brugge & Oostende. Evenementen, gifts en reclame voor bedrijven, dat zijn trefwoorden in zijn afwisselende job. “Leuk product, tof team, dynamisch bedrijf!” Een tevreden klant geeft hem altijd de grootste voldoening. Deze jonge vader houdt van sportieve actiefilms met een inspirerende boodschap zoals ‘Remember the Titans’ en trekt soms zijn loopschoenen aan in de lunchpauze. Catch him if you can.
Gauthier Deliens a commencĂ© sa carriĂšre Ă  Kinepolis Brugge en 2006, et occupe avec enthousiasme le poste de B2B Account Manager pour Kinepolis Brugge et Oostende depuis 2008. ÉvĂšnements, cadeaux et publicitĂ© pour les entreprises, tels sont les maĂźtres mots de sa fonction hautement variĂ©e. « Un chouette produit, une Ă©quipe gĂ©niale, une entreprise dynamique ! » Il trouve toujours une grande satisfaction Ă  faire des clients heureux. Ce jeune pĂšre aime les films d’action sportifs au message inspirant tels que « Le Plus Beau des combats », et il lui arrive parfois d’enfiler ses chaussures de course pendant la pause de midi. ArrĂȘtez-le si vous pouvez!
 

Andere blogs in de kijker:

Succesvol een evenement organiseren? Dat doe je zo.

Blog Read more

Waarmee vul je je goodiebag, en waarmee niet?

Blog Read more

Meer lezen?

Kinepolis Gifts, originele relatiegeschenken voor iedereen

Lees meer Read more

Kinepolis Gifts, originele relatiegeschenken voor iedereen.

Take 5: 5 films naar keuze, 100 dagen geldig

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte