Presentatie_21

Kinepolis, (veel) meer dan cinema alleen

Denk je bij Kinepolis aan de ultieme filmbeleving? Dat klopt. Maar je vindt er ook dé locatie voor je events, ruimte voor advertising met impact en: het ideale relatiegeschenk.

Wat vind je bij Kinepolis?

Bedrijven, van kmo tot multinational, zijn al vele jaren kind aan huis bij Kinepolis. Want zij kunnen er terecht voor hun bedrijfsevents, advertising en relatiegeschenken. We zoomen in op elk van die B2B-pijlers:


De perfecte eventlocatie

De bioscopen van Kinepolis hebben ruime filmzalen met state-of-the-art projectie maar ook polyvalente ruimtes die volledig naar wens kunnen worden ingericht. Voeg daarbij hun vlotte bereikbaarheid (ook met openbaar vervoer) en hun ruime parking en je hebt de ideale locatie voor allerlei events: congres, seminarie, infobeurs, productlancering, personeelsfeest, klantenevent, etc. Kinepolis zorgt ook voor de nodige audiovisuele voorzieningen (inclusief live streaming) en kwalitatieve catering op maat. Laat je inspireren door deze cases.

HubSpot Video

 Vraag een offerte


Volop ruimte voor advertising

Wist je dat bioscoopbezoekers meer open staan voor je verhaal dan anderen? Ze zijn ontspannen, ‘in the mood’ om iets bijzonders te beleven. Niet alleen op de grote scherm is er volop ruimte om je merk en je product onder hun aandacht te brengen. Ook elders zijn er verrassend veel mogelijkheden. Je kan je bedrijfsspots laten spelen op schermen in de gangen. Een nieuw automodel showen op de parking. Een productdisplay met promoteam opstellen in de foyer. Een eyecatcher etalage inrichten in de vitrines. Om maar iets te noemen!

Je B2B Account Manager maakt je graag wegwijs in het grote aanbod.

Ontdek de advertising mogelijkheden


Het relatiegeschenk dat iedereen wil

Een nieuwjaarsattentie voor je klanten*. Een ‘dank je wel!’ voor je medewerkers*. Een incentive voor je actie. Bestaat er één relatiegeschenk dat al die rollen perfect kan vervullen? Kinepolis heeft het in huis. Al jaren is de Kinepolis-bioscoopvoucher een kaskraker en dat is geen toeval. Je laten onderdompelen in de ultieme filmervaring, daar zegt niemand ‘nee’ tegen. En iedereen kan dit geschenk ‘invullen’ waar en wanneer hij of zij wil, naar eigen voorkeur. De bioscoopvouchers kan je aanvullen met Food & Drink vouchers, een attractief cadeaudoosje enz.

* fiscaal aftrekbaar

vouchers

Bekijk het aanbod én je korting!Onze experten staan voor je klaar!


Het grootste pluspunt van Kinepolis voor jouw event? Dat is de ruime ervaring - zo’n 1.200 events per jaar - én het enthousiasme van het B2B-team.

Deel je ideeën met hen, dan leiden zij je stap voor stap naar het B2B-event van het jaar, een succesvolle campagne en het relatiegeschenk dat iedereen graag krijgt.   

Vraag meer informatie

 

FAQ

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte