Veelgestelde vragen | FAQ
Niet Schieten D2 - Social Media-14

Frequently asked questions

Events organiseren bij Kinepolis. Adverteren op maar ook buiten het grote bioscoopscherm. Kiezen voor bioscoopvouchers als relatiegeschenk. Het zijn allemaal onderwerpen waarover elke dag veel vragen worden gesteld.

Wil je iets specifieks weten? Neem dan eerst een kijkje bij deze veelgestelde vragen (FAQs). De kans is groot dat je meteen al geholpen bent. 

Niet meteen gevonden wat je zocht?
Gebruik onze zoekfunctie           Contacteer ons

EVENTS

 • Kan Kinepolis het onthaal van mijn genodigden verzorgen tijdens mijn evenement?

  Wij kunnen voor uw evenement hostessen voorzien om uw genodigden te verwelkomen. Onze B2B Account Manager bespreekt graag met u alle mogelijkheden.

 • Tussen welke films kan ik kiezen voor mijn evenement?

  U kan kiezen uit een filmklassieker (film uit de oude doos), een privévertoning (film die op dit moment in de bioscoop speelt), een première (een film op de dag dat hij voor het eerst in de zalen komt) of een avant-première (een film die nog niet in de zalen speelt). Onze B2B Account Manager bezorgt u graag het meest recente overzicht van de komende films. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte keuze voor uw evenement.

 • Welke films spelen de komende maanden in de bioscoop?

  Voor het meest recente overzicht van de komende films kan u contact opnemen met onze B2B Account Manager.

 • Kan ik een voorwoord of korte presentatie geven in de filmzaal tijdens mijn evenement?

  Dat kan zeker. Wij voorzien standaard 15 min. voor een korte verwelkoming voor de hoofdfilm. Onze B2B Account Manager bekijkt graag met u in detail de mogelijkheden.

 • Kan ik een filmpje afspelen in de filmzaal tijdens mijn evenement?

  Dat kan zeker, wij voorzien standaard 15 min. voor een korte verwelkoming voor de hoofdfilm. Onze B2B Account Manager bekijkt graag samen met u de mogelijkheden en bezorgt u alle technische informatie voor de aanlevering van het filmmateriaal.

 • Vanaf wanneer is mijn receptieruimte vrij voor opbouw?

  Onze B2B Account Manager bekijkt graag met u alle mogelijkheden in functie van de timing van uw evenement.

 • Kan Kinepolis ook de uitnodigingen en inschrijvingen voor mijn evenement opvolgen?

  Wij kunnen helaas niet instaan voor het uitsturen van de uitnodigingen en het opvolgen van de inschrijvingen. Wel geven wij u graag enkele tips die u hierbij kunnen helpen.

 • Ik wil mijn genodigden graag laten genieten van popcorn en frisdrank. Wat is hiervan de kostprijs?

  Onze B2B Account Manager bespreekt graag met u alle manieren waarop u uw genodigden kunt trakteren met een lekkere snack of catering.

   

 • Kan ik een eigen cateraar meebrengen?

  Wij werken met onze preferred partner J&M Catering. Zij verzorgen met veel plezier uw evenement tot in de puntjes. Over naar onze B2B Account Manager voor al uw cateringvragen. Lees hier meer over onze mogelijkheden op dit vlak.

   

 • Kan ik eigen drank of eten uitdelen aan mijn genodigden?

  Als u uw gasten wilt verwennen met een lekkere snack en een drankje, dan vertelt onze B2B Account Manager u graag meer over de mogelijkheden die wij bieden.

 • Kan ik het tarief krijgen voor de organisatie van een evenement bij Kinepolis

  Dit is een vraag die we niet snel even kunnen beantwoorden. Om u een idee te geven van onze tarieven hebben wij iets meer informatie nodig. Geef ons meer uitleg en onze B2B Account Manager volgt dit met veel plezier verder voor u op.

Vraag meer informatie

GIFTS

 • Waar kan ik Kinepolis-bioscoopvouchers bestellen?

  Kinepolis-bioscoopvouchers kan u gemakkelijk online bestellen in onze B2B-webshop. Heb je een concrete vraag of wens je meer informatie over ons aanbod?  Vraag dan hier meer info aan.

 • Waarom bestel ik als bedrijf best via de webshop?

  We bieden speciale tarieven aan bedrijven. Afhankelijk van het aantal bioscoopvouchers dat u bestelt, daalt de prijs. Onze degressieve tarieven vindt u terug op onze webshop.

  Wil je graag meer weten over onze bioscoopvouchers? Stel dan hier je vraag.

 • Wat is de kostprijs voor de aankoop van Kinepolis-bioscoopvouchers?

  Kinepolis heeft speciale tarieven voor bedrijven. Hoe meer bioscoopvouchers u bestelt, hoe lager de stukprijs. Die degressieve tarieven vindt u terug op onze webshop.

 • Krijg ik als bedrijf een korting wanneer ik bioscoopvouchers aankoop?

  Als bedrijf geniet u sowieso van een voordeliger tarief. Daarbovenop daalt de prijs in functie van het aantal bioscoopvouchers dat u bestelt. Deze degressieve tarieven vindt u terug in onze webshop. Wist u trouwens dat bioscoopvouchers fiscaal aftrekbaar zijn? Dat maakt ze extra interessant voor bedrijven.

 • Is het mogelijk een factuur te ontvangen voor de betaling van onze bestelling bioscoopvouchers?

  Wij bezorgen u altijd een factuur op basis waarvan u de betaling van uw bestelling in orde kan brengen. U kan de wijze van betaling meegeven bij het plaatsen van uw bestelling online. Indien u dat wenst, kan u reeds aan de hand van uw bevestiging de betaling uitvoeren.

 • Hoe lang zijn Kinepolis-bioscoopvouchers geldig?

  De Kinepolis-bioscoopvouchers zijn geldig gedurende 12 maanden in alle Belgische Kinepolis-bioscopen. De geldigheidsdatum staat duidelijk vermeld op elke bioscoopvoucher zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Lees hier meer over onze bioscoopvouchers.

 • Zijn de Kinepolis-bioscoopvouchers ook geldig in de Kinepolis-bioscopen buiten België?

  De bioscoopvouchers zijn geldig in alle Belgische Kinepolis-bioscopen, niet buiten België. De geldigheidsdatum staat duidelijk vermeld op elke bioscoopvoucher zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Lees er hier meer over.

   
 • Zijn de Kinepolis-bioscoopvouchers fiscaal aftrekbaar?

  De Kinepolis-bioscoopvouchers zijn inderdaad fiscaal aftrekbaar. Schenkt u bioscoopvouchers aan klanten, leveranciers of andere relaties, dan is de aankoop voor 50% aftrekbaar. Zet u ze in voor promotionele acties of als personeelsgeschenk, dan zijn de cheques voor de volle 100% aftrekbaar. Lees hier meer over onze bioscoopvouchers.

  Wil je graag meer weten over onze bioscoopvouchers? Stel dan hier je vraag.

 • Kunnen de Kinepolis-bioscoopvouchers ingeruild of verlengd worden?

  Kinepolis-bioscoopvouchers kunnen niet ingeruild noch verlengd worden. Er zijn een aantal verkoopsvoorwaarden aan verbonden, waaronder een geldigheidsduur. Ze zijn geldig vanaf hun aankoop tot en met de vervaldatum, voor een film naar keuze in één van de Belgische Kinepolis-bioscopen. Die vervaldatum wordt door ons verkoopsysteem strikt geïnterpreteerd en kan helaas niet aangepast worden. De vervaldatum staat bovendien duidelijk aangegeven op de bioscoopvoucher zelf.

 • Kan ik mijn vouchers zelf ophalen in één van de Kinepolis-bioscopen?

  Het is enkel mogelijk om je bestelling op te halen in onze bioscoop in Brussel. Wil je jouw bestelling thuis of op kantoor ontvangen? Je kan dit adres ingeven wanneer je een bestelling plaatst in de webshop. Je kan ook kiezen voor elektronische vouchers, die via email worden verstuurd. Gemakkelijk, snel én milieuvriendelijk.

 • Vanaf welk moment kan ik mijn bestelde Kinepolis-bioscoopvouchers ophalen bij Kinepolis?

  Vouchers kunnen worden opgehaald in onze bioscoop in Brussel van zodra wij bevestiging hebben van de betaling. De doorlooptijd van onze voorbereiding duurt ongeveer 4 werkdagen voor een bestelling met gewone opdruk en 10 werkdagen voor een opdruk met logo. We geven altijd een seintje van zodra de bestelling effectief voor je klaar ligt!

ADVERTISING

 • Wat zijn de tarieven voor schermreclame?

  Voor meer informatie over de tarieven voor schermreclame kan je hier terecht.

OVERIGE

 • Sponsort Kinepolis lokale evenementen en initiatieven?

  Door het grote aantal aanvragen kunnen wij individuele projecten of evenementen helaas niet financieel ondersteunen of sponsoren met gratis tickets. We wensen u in elk geval veel succes met uw project.

 

Niet meteen gevonden wat je zocht?
Gebruik onze zoekfunctie            Contacteer ons

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte