14064_054.jpg

Kinepolis, dé ideale eventlocatie in Antwerpen

 Kinepolis is dé perfecte eventlocatie in Antwerpen. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met zowel de wagen als met het openbaar vervoer. Organiseer jij binnenkort jouw evenement, beurs of congres in Kinepolis Antwerpen?

Download de gids over Kinepolis AntwerpenStart de virtuele rondleiding

Perfecte eventlocatie in Antwerpen

Kinepolis is gelegen vlak aan de Ring, wat wil zeggen dat het makkelijk bereikbaar is met de wagen. Aan de ingang en ondergronds vind je een gratis overdekte parking, goed voor zo’n 2.500 wagens. En dat betekent: geen gevloek van je gasten dat ze geen plekje vonden of ver door de regen moesten wandelen.

Schermafbeelding 2017-05-03 om 17.15.20.png

Vlak voor de deur vind je ook een bus- en tramhalte, dus het openbaar vervoer is zeker een optie. Of je nu van centrum Antwerpen moet komen of van ergens verderaf, geen enkel probleem. Tram 6 stopt op de Noorderlaan, vlakbij de ingang van het Kinepolis Event Center. Met de trein kan je best afstappen aan de halte Luchtbal. En volgende busnummers stoppen vlak voor de deur: 23, 28, 31, 37, 123, 600, 601, 605, 610, 620, 640, 641, 650, 720, 730, 770 en 771.

Voor ieder wat wils

Je kunt onze eventlocatie in Antwerpen gebruiken om een privé-vertoning of presentatie te geven voor een selecte groep. Maar je kunt evengoed een beroep op ons doen om een heus bedrijfsfeest te geven voor enkele honderden gasten. Bij Kinepolis heb je de keuze tussen 24 verschillende zalen met elk een verschillende capaciteit. Wil je meer te weten komen over de specificaties van onze zalen? Download dan onze informatiefiche.

Kinepolis Event Center

Kinepolis Antwerpen is ideaal om een filmpje mee te pikken. Maar het is zoveel meer dan alleen maar een cinema. Wist je dat we je naast filmvertoningen of avant-premières, ook live-uitzendingen, stand-up comedy, zakelijke evenementen en nog een hele waaier aan andere B2B-evenementen aanbieden? Het Kinepolis Event Center heeft een aparte ingang waardoor jouw gasten meteen een echt VIP-gevoel krijgen.

SayCheese.be-event-photography-kinepolis.jpg

We hebben een scala aan verschillende zalen, groot of klein, met of zonder scherm. Je kunt deze gebruiken voor een kleinschalige receptie of een uitgebreid walking dinner voor enkele honderden mensen of simpelweg voor vergaderingen of workshops. Onze hyper uitgeruste zalen zorgen ervoor dat jouw gastsprekers moeiteloos hun interactieve Powerpoint kunnen presenteren. Door de doordachte akoestiek zijn de sprekers op je seminarie of congres perfect verstaanbaar.

We hebben 24 verschillende zalen voor jou in de aanbieding, elk met hun eigen troeven. De befaamde Hollywoodzaal heeft een oppervlakte van 1.900m2. Verwelkom je een iets kleiner publiek, dan is ons Kinepolis Seminar Center misschien eerder iets voor jou? De zaal heeft een oppervlakte van 240m2 en biedt ruimte voor 200 genodigden. Daarnaast beschikt de zaal ook over één projectiescherm en een eigen kitchenette.

Start de virtuele rondleiding

Splinternieuwe eventlocatie: Loft

Je leest het goed. We werken aan een gloednieuwe eventlocatie in onze Kinepolis-bioscoop in Antwerpen, namelijk de Loft. Ze is beschikbaar vanaf september 2017. Deze eventlocatie wordt 350 m2 groot, met een capaciteit van 350 tot wel 500 personen. Er zal veel natuurlijk licht binnenvallen en de zaal zal een prachtig uitzicht bieden op de site.

37681688286_2211a6ca87_o.jpg

Dankzij de afzonderlijke ingang vooraan onze bioscoop zal de Loft uitermate geschikt zijn voor exclusieve recepties, personeelsfeesten, walking dinners,... De mogelijkheden zijn eindeloos! Als je kiest voor de optie ‘ronde tafels met buffet’, komt er plaats voor 180 personen. Zonder buffet voor 200 personen. Kies je voor een walking dinner, dan kunnen er 350 personen binnen. Toch liever een receptie? Dan is het maximum aantal 500 personen.

Kinepolis Antwerpen, jouw toekomstige eventlocatie?

Kinepolis Antwerpen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen en kan dus de ideale eventlocatie zijn voor jouw bedrijf. We stellen al onze hoogtechnologische beeld- en geluidsvoorzieningen, digitale projectoren en wall-to-wallschermen volledig tot jouw beschikking.

kinepolis_mood_127-1.jpg

Heb je andere technologische snufjes nodig? Geen probleem, onze ervaren B2B Account Managers staan continu klaar om samen tot een oplossing te komen. Ook over catering hoef je je geen zorgen te maken. De vaste cateringpartner van Kinepolis Business bedient de gasten op hun wenken.

Download de gids over Kinepolis Antwerpen

Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie in Antwerpen meteen vastleggen? Neem dan contact op met onze B2B Account Managers.

Kinepolis: eventlocatie Antwerpen

Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen
12747952_10153774265146117_398050925203197438_o.jpg

Yasmine Schillebeeckx
B2B Account Manager
tel: 03 544 36 14

Annelies Wauters foto website.jpg

Annelies Wauters
B2B Account Manager
tel: 03 544 36 11

 • Zij zijn al overtuigd

  Trouwe Orange-klanten verdienen gratis filmtickets

  Orange en Kinepolis worden loyalty partners

  Bekijk de case

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

  Bekijk de case

 • Zij zijn al overtuigd

  Disj laat jonge doelgroep proeven

  Sampling voor 3.000 Kinepolis-bezoekers

  Bekijk de case

 • Zij zijn al overtuigd

  Disj zet foodpakketten in de vitrine

  Coole afhaalpunten bij Kinepolis

  Bekijk de case

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Bioscooptickets horen steevast in een loyalty programma

  Kinepolis in het Boost Group assortiment van incentives

  Bekijk de case

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

  Bekijk de case

bg-img4n.jpg

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen de 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan cinema alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Een jonge kijk op trends in event marketing

Lees meer Read more

De 20 beste relatiegeschenken om je zakenrelaties te verleiden.

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte