Kinepolis Antwerpen
14064_054.jpg

Kinepolis, dé ideale eventlocatie in Antwerpen

 Kinepolis is dé perfecte eventlocatie in Antwerpen. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met zowel de wagen als met het openbaar vervoer. Organiseer jij binnenkort jouw evenement, beurs of congres in Kinepolis Antwerpen?

Download de gids over Kinepolis Antwerpen Start de virtuele rondleiding

Perfecte eventlocatie in Antwerpen

Kinepolis is gelegen vlak aan de Ring, wat wil zeggen dat het makkelijk bereikbaar is met de wagen. Aan de ingang en ondergronds vind je een gratis overdekte parking, goed voor zo’n 2.500 wagens. En dat betekent: geen gevloek van je gasten dat ze geen plekje vonden of ver door de regen moesten wandelen.

Wist je dat Kinepolis Antwerpen werd bekroond met een zilveren medaille op de MEETINGS® Awards 2021
De prestigieuze award wordt jaarlijks uitgereikt op basis van publieksstemming. Een mooie beloning dus van tevreden klanten en event-organisatoren.

MEETINGS AWARD I Kinepolis Business Antwerpen

Vlak voor de deur vind je ook een bus- en tramhalte, dus het openbaar vervoer is zeker een optie. Of je nu van centrum Antwerpen moet komen of van ergens verderaf, geen enkel probleem. Tram 6 stopt op de Noorderlaan, vlakbij de ingang van het Kinepolis Event Center. Met de trein kan je best afstappen aan de halte Luchtbal. En volgende busnummers stoppen vlak voor de deur: 23, 28, 31, 37, 123, 600, 601, 605, 610, 620, 640, 641, 650, 720, 730, 770 en 771.

Routebeschrijving Kinepolis Antwerpen

Voor ieder wat wils

Je kunt onze eventlocatie in Antwerpen gebruiken om een privé-vertoning of presentatie te geven voor een selecte groep. Maar je kunt evengoed een beroep op ons doen om een heus bedrijfsfeest te geven voor enkele honderden gasten. Bij Kinepolis heb je de keuze tussen 24 verschillende zalen met elk een verschillende capaciteit. Wil je meer te weten komen over de specificaties van onze zalen? Download dan onze informatiefiche.

"We host our yearly 1800+ attendee conference in Kinepolis Antwerp. It's by far the best venue for a high-standard event that attracts people from all over the world. Staff is always ready to help and capable of handling this size of events. Technology-wise we can't have better audio and video than this."

- Gill Cleeren - Techorama

Kinepolis Event Center

Kinepolis Antwerpen is ideaal om een filmpje mee te pikken. Maar het is zoveel meer dan alleen maar een cinema. Wist je dat we je naast filmvertoningen of avant-premières, ook live-uitzendingen, stand-up comedy, zakelijke evenementen en nog een hele waaier aan andere B2B-evenementen aanbieden? Het Kinepolis Event Center heeft een aparte ingang waardoor jouw gasten meteen een echt VIP-gevoel krijgen.

Kinepolis Filmzaal I Bedrijfslocatie

We hebben een scala aan verschillende zalen, groot of klein, met of zonder scherm. Je kunt deze gebruiken voor een kleinschalige receptie of een uitgebreid walking dinner voor enkele honderden mensen of simpelweg voor vergaderingen of workshops. Onze hyper uitgeruste zalen zorgen ervoor dat jouw gastsprekers moeiteloos hun interactieve Powerpoint kunnen presenteren. Door de doordachte akoestiek zijn de sprekers op je seminarie of congres perfect verstaanbaar.

We hebben 24 verschillende zalen voor jou in de aanbieding, elk met hun eigen troeven. De befaamde Hollywoodzaal heeft een oppervlakte van 1.900m2. Verwelkom je een iets kleiner publiek, dan is ons Kinepolis Seminar Center misschien eerder iets voor jou? De zaal heeft een oppervlakte van 240m2 en biedt ruimte voor 200 genodigden. Daarnaast beschikt de zaal ook over één projectiescherm en een eigen kitchenette.

Start de virtuele rondleiding

Splinternieuwe eventlocatie: Loft

Sinds september 2017 beschikt Kinepolis Antwerpen over een exclusieve nieuwe eventlocatie: de Loft. Zij is 350 m² groot en heeft een capaciteit van 400 personen. Door middel van een geluidsdichte scheidingswand kan de ruimte in twee gedeeld worden. Met ramen langs weerszijden van de ruimte valt er enorm veel natuurlijk licht binnen. Bovendien genieten de gasten er van een prachtig uitzicht over het middenplein van het complex en een terras met planten. Het is hier dus perfect mogelijk om in de zomer een receptie of ander event buiten te houden.

Kinepolis Antwerpen The Loft I locatie voor business evenementen

Dankzij de afzonderlijke ingang vooraan de bioscoop is de Loft uitermate geschikt voor exclusieve recepties, personeelsfeesten, walking dinners,... De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies je voor een walking dinner, dan kunnen er 350 personen comfortabel terecht. Toch liever een receptie? Dan kan je er tot 400 gasten ontvangen. 

Kinepolis Antwerpen, jouw toekomstige eventlocatie?

Kinepolis Antwerpen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen en kan dus de ideale eventlocatie zijn voor jouw bedrijf. We stellen al onze hoogtechnologische beeld- en geluidsvoorzieningen, digitale projectoren en wall-to-wallschermen volledig tot jouw beschikking.

Kinepolis Antwerpen Stars Lounge I locatie voor business evenementen

Heb je andere technologische snufjes nodig? Geen probleem, onze ervaren B2B Account Managers staan continu klaar om samen tot een oplossing te komen. Ook over catering hoef je je geen zorgen te maken. De vaste cateringpartner van Kinepolis Business bedient de gasten op hun wenken. 

Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie in Antwerpen meteen vastleggen? Neem dan contact op met onze B2B Account Managers.

Terug naar het overzicht

Kinepolis: eventlocatie Antwerpen

Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen
Annelies

Annelies Wauters
Regional Account Manager
b2bantwerpen@kinepolis.com

IMG-20211210-WA0019-1

Amber Wouters
B2B Account Manager
b2bantwerpen@kinepolis.com

Kinepolis 2019 - Web-46-1

Nicholas De Potter
B2B Account Manager
b2bantwerpen@kinepolis.com

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Kijk zeker eerst even op onze FAQ-pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, laat je vraag achter via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers komen binnen de 48 uur terug met een antwoord.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

Live streamen van video op een cinemascherm

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte