Kinepolis Hasselt
Kinepolis_Hasselt_hoofdvisual.jpg

Kinepolis Hasselt, een aantrekkelijke evenementlocatie in de hoofdstad van de smaak

Ben je al eens voorbij de Kinepolis-bioscoop in Hasselt gereden? Wist je dat je in het imposante gebouw ook zelf een bedrijfsevenement kan organiseren? Je vindt er tal van mogelijkheden met of zonder film, zoals seminaries en congressen, en dat op wandelafstand van het attractieve stadscentrum.

Download de gids over Kinepolis Hasselt Start de virtuele rondleiding

Perfecte eventlocatie in Hasselt

Waarom is Kinepolis Hasselt dé ideale eventlocatie voor het organiseren van jouw event, vraag je je misschien af? Eerst en vooral is er een overdekte, gratis parking vlak aan de bioscoop. Je gasten kunnen zorgeloos en dichtbij parkeren voor jouw event. Daarnaast is Kinepolis Hasselt ideaal gelegen en erg vlot bereikbaar met zowel de wagen als met het openbaar vervoer, op een steenworp van de Hasseltse grote ring.

Met de auto neem je best de A13-E313 als je vanuit Antwerpen of Luik komt. Kies de afslag Hasselt-Oost. Kom je vanuit Brussel, dan rijd je best via de A3-E314 en daarna op de A13-E313 tot aan de afslag Hasselt-Oost. Na ongeveer 1 kilometer, na de verkeerslichten, sla je rechtsaf op de Prins-Bisschopssingel. Deze volg je tot aan het vierde verkeerslicht en neem de afslag naar rechts op de Universiteitslaan. Eenmaal je voorbij het verkeerslicht bent, zie je Kinepolis Hasselt op je rechterzijde.

Schermafbeelding 2017-05-05 om 15.37.12.png

Daarnaast is Kinepolis Hasselt ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aan het station van Hasselt kan je de bus H3 nemen tot Hasselt P&R grenslandhallen. Of je kan ook voor de bussen 11, 20a, 36 of 45 kiezen en deze nemen tot de halte Hasselt provinciehuis.

"Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel."

- Winde Blocken - HUBO Limburg United

 

Verschillende mogelijkheden voor jouw event

Bij Kinepolis Hasselt kan je een beroep doen op één van onze 13 filmzalen met een variërende capaciteit. Voor elk type event hebben we een passende zaal, van 103 tot 410 personen. Heb je voor jouw event enkel nood aan een gezellige ruimte waar jouw gasten kunnen genieten van een hapje of een drankje? Dan kan je rekenen op onze gezellige Movie Lounge als jouw toekomstige eventlocatie.

Met tafels biedt de Movie Lounge ruimte voor een 200-tal personen.
Zonder tafels kan je tot wel 500 gasten ontvangen op jouw event.

Jouw bedrijf in de kijker

Je hebt ook een waaier aan adverteermogelijkheden bij Kinepolis Hasselt. 

Geef jouw bedrijf een positieve boost met een sampling, product placement of huur één van onze zes mooie, opvallende etalages in de foyer. Interesse?

Bekijk hier alle advertentiemogelijkheden of neem contact op met de B2B Account Manager.

Wordt Kinepolis Hasselt jouw toekomstige eventlocatie?

Onze B2B Account Managers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen en kunnen je dus perfect bijstaan bij het organiseren van jouw event. We stellen al onze hoogtechnologische beeld- en geluidsvoorzieningen volledig tot jouw beschikking. Denk maar aan digitale projectoren of wall-to-wallschermen. Heb je specifieke aanvullende, technische snufjes nodig? Geen probleem, onze ervaren B2B Account Manager zorgen ervoor.

Ook over catering hoef je je geen zorgen te maken. Onze vaste cateringpartner bedient jouw gasten op hun wenken met heerlijke hapjes. Meer weten over Kinepolis Hasselt als eventlocatie?

Terug naar het overzicht


Wens je graag meer informatie over onze event-oplossingen? Contacteer ons dan hier. Ontvang je graag een offerte op maat? Dat kan hier!

Kinepolis Hasselt

Via Media 1
3500 Hasselt
Annelies-1

Annelies Wauters
Regional Account Manager
b2bhasselt@kinepolis.com

1603290731561
Jolien Schoemaker
B2B Account Manager
b2bhasselt@kinepolis.com
 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte