Kinepolis_Gent_hoofdvisual.jpg

Kinepolis Gent, een centrale locatie in een authentieke stad

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Gent? Staak dan je zoektocht want Kinepolis biedt je de ideale oplossing. Kinepolis Gent is een adembenemende locatie die professionaliteit, luxe, ruimte en licht uitstraalt. Organiseer jij binnenkort jouw evenement, beurs of congres in Kinepolis Gent?

Download de gids over Kinepolis Gent Start de virtuele rondleiding

Perfecte eventlocatie in Gent

Kinepolis Gent bevindt zich in het hartje van het authentieke Gent en is een gedroomde eventlocatie. Ondanks zijn centrale ligging is onze Kinepolis-bioscoop ook na de invoering van het circulatieplan vlot bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto neem je best de B401 richting Gent Centrum en hou je links aan voor de afrit “Centrum”. Je blijft links aanhouden en slaat vlak voor de verkeerslichten links af. Aan de volgende verkeerslichten volg je de bocht naar links en sla je rechtsaf. Je bevindt je dan in de François Benardstraat. Voor de parking van Kinepolis Gent neem je de 3de straat links, voor de parking Sint-Pietersplein blijf je rechtdoor rijden. Op deze laatste zijn er een 700-tal parkeerplaatsen, plek genoeg dus.

Schermafbeelding 2017-05-05 om 11.02.47.png

Uiteraard is Kinepolis Gent ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel met de trein, met de tram als met de bus kan je aan de bioscoop raken.

 • Met de trein: Station Gent Sint Pieters
 • Met de bus: Lijnen 34, 35, 36, 58 en 70. Meer info op www.delijn.be

Een waaier aan zalen voor jouw event

Kinepolis Gent kan voor jouw event worden omgetoverd tot een professionele eventlocatie of een gezellige receptieruimte. Het scala aan mogelijkheden is eindeloos. Onze 12 professionele filmzalen hebben elk een verschillende capaciteit, van 57 tot 550 genodigden. Daarnaast hebben we nog twee speciale eventlocaties: Fantasia en Beverly.

Fantasia (3) (1).jpg

Fantasia is de grootste zaal en biedt ruimte aan 500 personen voor receptie of een 180-tal personen als je jouw gasten aan ronde tafels laat plaatsnemen voor een evenement met buffet. Beverly kan gebruikt worden voor events tussen 40 (met tafels) en 100 personen.

Arsenaal aan technologische snufjes

We willen alleen het allerbeste voor onze klanten. In het huidige, steeds evoluerende tijdperk is het noodzakelijk steeds op de hoogte te zijn van alle digitale verschuivingen.  Onze filmzalen werden allemaal uitgerust met de meest recente, innovatieve technologieën.

B2B G Fantasia 2018

Van wall-to-wall projectieschermen tot digitale projectoren en gratis wifi, Kinepolis Gent heeft het allemaal. Zo is het organiseren van zakelijke evenementen geen enkel probleem. Heb je toch nood aan andere, specifieke technologische snufjes? Geen probleem, onze ervaren B2B Account Managers staan continu klaar om samen tot een oplossing te komen. Wist je dat je bij Kinepolis zelfs een beroep kunt doen op een cateringservice? Je leest er hier alles over. Heb je nog vragen over Kinepolis Gent als eventlocatie? Download dan onderstaande informatiefiche.

Download de informatiefiche

Heb je nog vragen of wil jij Kinepolis Gent meteen reserveren als jouw toekomstige eventlocatie? Neem dan contact op met onze B2B Account Manager.

Terug naar het overzicht

Kinepolis Gent

Ter Platen 12
9000 Gent
Gent_Tine.jpg

Tine De Buysser
Regional Account Manager
tel: 0474 55 93 19
tdebuysser@kinepolis.com

 
 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

  Bekijk de case

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

  Bekijk de case

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

  Bekijk de case

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

  Bekijk de case

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Kijk zeker eerst even op onze FAQ-pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, laat je vraag achter via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers komen binnen de 48 uur terug met een antwoord.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Live streamen van video op een cinemascherm

Lees meer Read more

12 tips voor een bedrijfsuitje dat iedereen leuk vindt

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte