Kinepolis_Gent_hoofdvisual.jpg

Kinepolis Gent, een centrale locatie in een authentieke stad

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Gent? Staak dan je zoektocht want Kinepolis biedt je de ideale oplossing. Kinepolis Gent is een adembenemende locatie die professionaliteit, luxe, ruimte en licht uitstraalt. Organiseer jij binnenkort jouw evenement, beurs of congres in Kinepolis Gent?

Download de gids over Kinepolis Gent Start de virtuele rondleiding

Perfecte eventlocatie in Gent

Kinepolis Gent bevindt zich in het hartje van het authentieke Gent en is een gedroomde eventlocatie. Ondanks zijn centrale ligging is onze Kinepolis-bioscoop ook na de invoering van het circulatieplan vlot bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto neem je best de B401 richting Gent Centrum en hou je links aan voor de afrit “Centrum”. Je blijft links aanhouden en slaat vlak voor de verkeerslichten links af. Aan de volgende verkeerslichten volg je de bocht naar links en sla je rechtsaf. Je bevindt je dan in de François Benardstraat. Voor de parking van Kinepolis Gent neem je de 3de straat links, voor de parking Sint-Pietersplein blijf je rechtdoor rijden. Op deze laatste zijn er een 700-tal parkeerplaatsen, plek genoeg dus.

Schermafbeelding 2017-05-05 om 11.02.47.png

Uiteraard is Kinepolis Gent ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel met de trein, met de tram als met de bus kan je aan de bioscoop raken.

 • Met de trein: Station Gent Sint Pieters
 • Met de bus: Lijnen 34, 35, 36, 58 en 70. Meer info op www.delijn.be

Een waaier aan zalen voor jouw event

Kinepolis Gent kan voor jouw event worden omgetoverd tot een professionele eventlocatie of een gezellige receptieruimte. Het scala aan mogelijkheden is eindeloos. Onze 12 professionele filmzalen hebben elk een verschillende capaciteit, van 57 tot 550 genodigden. Daarnaast hebben we nog twee speciale eventlocaties: Fantasia en Beverly.

Fantasia (3) (1).jpg

Fantasia is de grootste zaal en biedt ruimte aan 500 personen voor receptie of een 180-tal personen als je jouw gasten aan ronde tafels laat plaatsnemen voor een evenement met buffet. Beverly kan gebruikt worden voor events tussen 40 (met tafels) en 100 personen.

Arsenaal aan technologische snufjes

We willen alleen het allerbeste voor onze klanten. In het huidige, steeds evoluerende tijdperk is het noodzakelijk steeds op de hoogte te zijn van alle digitale verschuivingen.  Onze filmzalen werden allemaal uitgerust met de meest recente, innovatieve technologieĂ«n.

B2B G Fantasia 2018

Van wall-to-wall projectieschermen tot digitale projectoren en gratis wifi, Kinepolis Gent heeft het allemaal. Zo is het organiseren van zakelijke evenementen geen enkel probleem. Heb je toch nood aan andere, specifieke technologische snufjes? Geen probleem, onze ervaren B2B Account Managers staan continu klaar om samen tot een oplossing te komen. Wist je dat je bij Kinepolis zelfs een beroep kunt doen op een cateringservice? Je leest er hier alles over. Heb je nog vragen over Kinepolis Gent als eventlocatie? Download dan onderstaande informatiefiche.

Download de informatiefiche

Wens je graag meer informatie over onze event-oplossingen? Contacteer ons dan hier.
Ontvang je graag een offerte op maat? Dat kan hier!

Terug naar het overzicht

Kinepolis Gent

Ter Platen 12
9000 Gent
Gent_Tine.jpg

Tine De Buysser
Regional Account Manager
b2bgent@kinepolis.com

Ella David
Ella David
B2B Account Manager
b2bgent@kinepolis.com
 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama: beleving is troef bij het grootste IT-event in België.

  Drie dagen, 2.000 gasten, Ă©Ă©n unieke ervaring .Techorama werkte voor de vierde keer samen met Kinepolis Antwerpen om een onvergetelijk evenement te organiseren. Drie goedgevulde dagen met straffe sprekers, teamwork en een spectaculaire omkadering.

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je Ă©cht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte