Kinepolis_Brussel_hoofdvisual.jpg

Kinepolis Brussel, dé ideale eventlocatie in het hart van Europa.

Kinepolis is dé perfecte eventlocatie in Brussel. Kinepolis Brussel, badend in de schaduw van het indrukwekkende Atomium, beschikt over hoogtechnologische infrastructuur die van jouw evenement een succes maakt. Organiseer jij binnenkort jouw evenement, beurs of congres in Kinepolis Brussel?

Download de gids over Kinepolis Brussel Start de virtuele rondleiding

Perfecte eventlocatie in Brussel.

Brussel is een stad die bruist van het leven, zowel overdag als ‘s nachts. Weinig last van het verkeer als je Kinepolis Brussel uitroept tot jouw volgende evenementenlocatie.. De bioscoop ligt vlak aan de rand van Brussel en op slechts vijf minuten van de Ring R0. Op de Ring neem je uitrit 8 Wemmel. Dan volg je de bewegwijzering “Bruparck” (eerst moet je de Houba De Strooperlaan en dan de Keizerin Charlottelaan volgen) en kom je vanzelf bij Kinepolis Brussel uit.

Schermafbeelding 2017-03-16 om 13.27.01.png

Door de prachtige ligging van Kinepolis Brussel aan de Brussels Expo en het Koning Boudewijnstadion is er ruim voldoende parking voor al jouw gasten. Je kan gebruik maken van de publieke parking, namelijk parkings A, B, T en M. Deze zijn 24 uur op 24 geopend. T is de grote parking van waaruit je via de voetgangersbrug in Kinepolis Brussel komt. Samen zijn deze vier parkings goed voor meer dan 1.500 parkeerplaatsen.

Uiteraard is Kinepolis Brussel ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan zowel met de tram, met de bus of met de metro aan Kinepolis Brussel raken.

 • Met de tram: tram 7 en tram 51 hebben als eindhalte “Heizel”, wat vlak aan Kinepolis Brussel gelegen is.
 • Met de bus: je kan bus 84 of bus 88 nemen tot aan Kinepolis Brussel bij de MIVB. Bij De Lijn kan je rekenen op bussen 233, 235, 250, 251, 260 en 820.
 • Met de Metro: metrolijn 6 (richting het Koning Boudewijnstadion) kan je nemen naar Kinepolis Brussel. Je moet dan uitstappen aan halte “Heizel”. Daarnaast kan je ook nog metrolijn 5 (richting Erasmus) of metrolijn 1 (richting Weststation) nemen. Je moet dan wel overstappen in station “Beekkant” en daar lijn 6 (richting het Koning Boudewijnstadion) nemen en uitstappen aan de halte “Heizel”.

"In februari hebben we een groot evenement georganiseerd in Kinepolis Brussel. Alle voorafgaande communicatie en de ondersteuning de dag zelf verliep heel vlot. Op logistiek vlak was ons evenement niet zo eenvoudig (tolken, verschillende apps verbonden met het scherm etc.), maar alles is dankzij hun medewerking prima verlopen."

- G4S Event Services

 

Een uitgebreid gamma aan zalen.

Bij Kinepolis Brussel is er voor ieder wat wils. Je kan er een filmpje meepikken, maar je kan er uiteraard ook jouw evenement organiseren. Met een ruim aanbod van 25 zalen waar je 100 tot meer dan 600 gasten kunt ontvangen, is er keuze genoeg voor jouw event. We beschikken eveneens over drie zalen die niet met een groot scherm uitgerust zijn. In de Espace Lumière, de White Hall en de VIP-Room zijn de mogelijkheden voor jouw event eindeloos. Catering inhuren? Geen enkel probleem, wij regelen alles voor je.

Heb je eerder nood aan een kleine ruimte voor een meeting of een opleiding? Dan kan je gebruik maken van een van onze break-out rooms. Onze polyvalente zalen, de Purple Room en de Blue Room, ademen een uiterst professionele sfeer uit. Ze zijn geschikt voor talloze evenementen, van een congres tot seminarie of zelfs een personeelsfeest.

Uiteraard zijn onze zalen hyper-uitgerust met de laatste nieuwe technologische snufjes, waardoor jouw sprekers moeiteloos hun content kunnen presenteren. We werken samen  met Auvicom voor onze audiovisuele apparatuur. Heb je voor jouw event iets nodig dat we momenteel niet in huis hebben? Geen enkel probleem, we zorgen voor een oplossing! Heb je interesse in de specificaties van elk van onze zalen? Download dan onze informatiefiche.

Is Kinepolis Brussel jouw toekomstige eventlocatie?

Kiezen voor Kinepolis Brussel, dat is kiezen voor een gegarandeerd succes. We hebben al meer dan tien jaar ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen. Al onze hoogtechnologische snufjes zoals digitale projectoren en wall-to-wallschermen staan volledig tot jouw beschikking.

Nieuw: ontdek onze 4DX en IMAX zaal en organiseer een event dat écht indruk maakt! 

Heb je nood aan iets anders dat niet aanwezig is in Kinepolis Brussel? Geen enkel probleem, onze ervaren B2B Account Managers staat voor jou paraat om samen een oplossing te vinden.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij Kinepolis? Stel dan hier je vraag. Ontvang je graag een offerte op maat? Dat kan hier!

Voor meer details over Kinepolis Brussel kan je altijd onze informatiefiche downloaden.

Kinepolis Brussel

Eeuwfeestlaan 20
1020 Brussel
Foto_Nick.jpg

Nick Peerts
Regional Account Manager
b2bbrussel@kinepolis.com

kinepolis_valerie-1-1

Valerie Puriks
Regional Business Account Manager
b2bbrussel@kinepolis.com

 

Brussel_Alisson

Alisson Sinéchal
B2B Account Manager
b2bbrussel@kinepolis.com

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte