Kinepolis Brugge
Kinepolis Brugge (4)

De eventlocatie bij uitstek is Kinepolis Brugge

Ben jij nog op zoek naar dé perfecte eventlocatie ? Heb je al eens gedacht aan Kinepolis Brugge? Het is een hypermoderne locatie met een waaier aan mogelijkheden, op slechts een steenworp van het historisch centrum.

Download de gids over Kinepolis Brugge Start de virtuele rondleiding

Vlot bereikbaar en centraal gelegen.

Kinepolis Brugge is ideaal gelegen, vlak aan de autosnelweg en makkelijk bereikbaar vanuit heel België. Vanuit Antwerpen neem je best de E17 richting Gent. Ter hoogte van Gent, volg je de E40. Ook vanuit Gent en Brussel neem je best de E40. Bij de splitsing met de E403, houd je e richting Roeselare-Brugge-Zeebrugge aan, tot de afrit Brugge. Je volgt dan de Expressweg (N397) tot aan de rotonde. Daar neem je de afslag Kinepolis Brugge.

RouteplanKinepolisBrugge.png

Parkeergelegenheid is er ook in overvloed. Kinepolis Brugge beschikt namelijk over een 600-tal gratis parkeerplaatsen. Zo hoeven je gasten zich al geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek in het centrum van Brugge.

Ook met het openbaar vervoer is Kinepolis Brugge erg vlot bereikbaar. Er is een bushalte beschikbaar vlak voor het complex.

Een waaier aan mogelijkheden.

Kinepolis Brugge is de ideale plek om te genieten van een avondje film, maar wist je dat Kinepolis Business zoveel meer is dan alleen maar cinema? Zo kan je onze eventlocatie gebruiken voor een exclusieve avant-première of om je toekomstig event te organiseren. Je kan zelfs een beroep doen op ons doen om een heus bedrijfsfeest te geven voor enkele honderden gasten.

Bij Kinepolis Brugge heb je de keuze tussen 8 zalen met een verschillende capaciteit. Wil je meer te weten komen over de specificaties van onze zalen? Download dan onze informatiefiche.

Elke zaal heeft zijn eigen speciale troeven met of zonder groot scherm. Je kan onze zalen gebruiken voor kleinschalige recepties of uitgebreide walking dinners voor enkele honderden mensen of simpelweg voor vergaderingen of workshops. Voor grotere events kan je een beroep doen op onze befaamde Albert Hall. Voor kleinere recepties kan je terecht in onze Mezzanine of Foyer.

Hoogtechnologische snufjes

De zalen van Kinepolis Brugge zijn uitgerust met de beste technologie en infrastructuur. Zo kunnen jouw gastsprekers moeiteloos hun interactieve Powerpoint presenteren. Door de doordachte akoestiek zijn de sprekers op je seminarie of congres perfect verstaanbaar. Alle 8 zalen beschikken over wall-to-wall-projectieschermen, digitale projectoren, comfortabele zetels en gratis wifi.

Kinepolis Brugge, jouw toekomstige eventlocatie?

Kinepolis Brugge heeft al talloze jaren ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen en kan dus de ideale eventlocatie zijn voor jouw bedrijf. Heb je aanvullende zaken of diensten nodig? Geen probleem, onze ervaren B2B Account Manager staat continu paraat om samen tot een oplossing te komen. Ook over catering hoef je je geen zorgen te maken. Onze vaste cateringpartner, J&M Catering, bedient jouw gasten op hun wenken.

Meer weten over Kinepolis Brugge?

Download de informatiefiche

Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie in Antwerpen meteen vastleggen? Neem dan contact op met onze B2B Account Managers.

Vraag meer informatie

Kinepolis Brugge

Koning Albert I-laan 200
8200 Brugge
Gent_Tine

Tine De Buysser
Regional Account Manager
b2bbrugge@kinepolis.com

Jolien Depovere

Jolien Depovere
B2B Account Manager
b2bbrugge@kinepolis.com

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte