blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Live streamen van video op een cinemascherm

Heb je al eens een evenement via livestream gevolgd op het internet? Het streamen van live video is hot vandaag. En in tijden van corona komt deze technologie zeker als geroepen. Kinepolis Business geeft er nog een extra dimensie aan! 

 

Wil je jouw medewerkers of klanten iets live laten meebeleven op het grote scherm? Kies dan voor de streaming-optie bij Kinepolis Business. Je event volledig online of met een combinatie van live en live-streaming? Jij kiest. Bij een zogenaamd hybride event wordt het live gedeelte aangevuld met streaming. Ook dát biedt heel wat mogelijkheden. 

 

Ontvang bijvoorbeeld je gasten in meerdere bioscoopzalen, terwijl ze één en dezelfde live presentatie kunnen volgen op het grote scherm. Of verwelkom een deel van de gasten bij Kinepolis en livestream de presentatie online voor een groter publiek.

Neem contact met ons op en we bedenken een oplossing op maat! >

 

Het live bekijken van een gebeurtenis in een Kinepolis-bioscoop


Dankzij de streaming-service kun je een evenement, een presentatie of opleiding op het grote scherm bij Kinepolis bekijken. Praktisch gaat het als volgt: je huurt een zaal bij Kinepolis af en zet in samenwerking met onze streaming-partner een streaming op van wat je wil bekijken op een externe locatie. Deze partner zorgt voor een feilloze verbinding en een kwalitatieve stream zodat je geen moment hoeft te missen in de bioscoop. Je kunt de stream dus live vanuit een cinemazetel samen met collega’s of klantenrelaties volgen.


Enkele voorbeelden van streaming bij Kinepolis


Benieuwd naar hoe je deze service kunt toepassen voor jouw bedrijf? Wij geven je alvast al enkele voorbeelden. Werk je voor een internationaal bedrijf en wil je een presentatie aan al je medewerkers tegelijk tonen? Of wil je CEO zijn jaarlijkse speech geven? Voor bedrijven met verschillende locaties over heel België, wordt het nogal moeilijk om iedereen op dezelfde locatie te krijgen. Met de streaming-service kun je de presentatie of speech live bekijken vanuit meerdere Kinepolis-bioscopen tegelijk. Dankzij de makkelijk bereikbare bioscopen verspreid over heel België kunnen je werknemers naar een locatie in hun buurt. Zo hoeven ze geen uren in de file te staan voor een toespraak of presentatie van het management. Voor en/of na de presentatie kunnen ze dan genieten van een drankje en een hapje in één van de beschikbare receptieruimtes. Kan je CEO zich wel naar één van de bioscopen verplaatsten? Dan is streaming van de ene bioscoop naar de andere natuurlijk ook mogelijk.


Een medische ingreep live bekijken


Ben je een medisch bedrijf of instituut? Dan ben je vast op zoek naar een manier om je medewerkers de laatste innovaties mee te geven. Al eens gedacht aan samen een baanbrekende ingreep te bekijken terwijl deze live uitgevoerd wordt? Met de streaming-service is dit mogelijk. Ook hier kun je na de vertoning rustig bijpraten onder begeleiding van een hapje of drankje.


Meer dan live stream alleen


Dankzij de verschillende diensten van Kinepolis Business kun je naast de vertoning ook beroep doen op heel wat andere mogelijkheden. Wil je ervoor of erna nog even samen vergaderen? Het kan in één van de vergaderruimtes. Eten of drinken tijdens een receptie is zeker geen probleem. Wil je voor de live stream nog even je publiek toespreken? Dan kun je gebruik maken van de hoogtechnologische geluidsinstallatie van je Kinepolis-bioscoop.


Wil je graag meer informatie over de streaming-service van Kinepolis? Neem dan contact op met één van onze B2B-Account Managers.

Vraag meer informatie

 

 

Ontvang je graag een offerte op maat? Dat kan hier!

 

Tine De Buysser
Eind 2009 startte Tine De Buysser bij Kinepolis Business in Gent als B2B Account Manager. En dat is ze nog altijd, met evenveel enthousiasme als op de eerste dag. Daarvoor zorgen de drie pijlers van Kinepolis Business: Advertising, Events en Gifts, een afwisselend en boeiend ‘boeket’. Bij elk event is ze betrokken vanaf de vraag van de klant tot en met de ‘big smile’ na een geslaagd gebeuren. De laatste keer kippenvel kreeg ze bij de film ‘The Revenant’, een topfilm die je echt op het grote scherm moet gezien hebben!
C’est en 2009 que Tine De Buysser a démarré sa carrière chez Kinepolis Business à Gand comme B2B Account Manager. Elle y occupe toujours cette fonction, enthousiaste comme au premier jour, grâce à la variété qu’apportent les trois piliers de Kinepolis Business : Advertising, Events et Gifts. Elle est impliquée dans chaque évènement, depuis la demande du client jusqu’au « big smile » qui couronne un projet réussi. Le dernier film qui l’a scotchée à son siège était The Revenant, un film sensationnel à voir absolument sur grand écran !
 

Andere blogs in de kijker:

Een culinaire totaalbeleving voor jouw evenement bij Kinepolis

Lees meer Read more

Hoe evalueer je een evenement?

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte