Kinepolis Kortrijk
Kinepolis_Kortrijk_hoofdvisual.jpg

Kinepolis, eventlocatie nummer 1 in Kortrijk

Op zoek naar de juiste eventlocatie in West-Vlaanderen? Neem dan zeker een kijkje in het totaalpakket dat Kinepolis Kortrijk te bieden heeft. Veel meer dan cinema, zoveel is zeker. Deze eventlocatie is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen én het openbaar vervoer. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en is excellent uitgerust voor allerlei business events. Plan jij binnenkort een congres of seminarie, een productlancering, een presentatie, een infobeurs of een feest voor je klanten of medewerkers? Dan zit je hier gegarandeerd goed.

Download de gids over Kinepolis Kortrijk Start de virtuele rondleiding

Perfecte eventlocatie in Kortrijk

Kinepolis Kortrijk ligt aan de rand van Kortrijk op de site van Kortrijk Expo, vlak bij uitrit 2 van de E17 en de Ring. Met andere woorden: makkelijk bereikbaar met de wagen. Ook parkeren vormt geen enkel probleem: in de directe omgeving van de bioscoop zijn zo’n 2.500 parkeerplaatsen beschikbaar. Dat moet volstaan, niet? Je gasten hoeven in geen geval ver te lopen of lang de regen te trotseren om naar je event te komen. Je event start zonder parkeerstress.

map kortrijk

Kan het ook met het openbaar vervoer? Jazeker. Het station van Kortrijk ligt op 2,5 km van Kortrijk Xpo. Vanaf het station rijden verschillende buslijnen (zie regeling) richting Kinepolis.  Om de 15 minuten is er een bus die je 10 minuutjes later bij de ingang afzet.

 • Met bus 1, 12 en belbus 99 stap je af aan de halte ‘Kinepolis - Xpo’. Deze halte ligt recht tegenover Kinepolis Kortrijk.
 • Met de lijnen 13, 15 en 16 stap je af aan de halte ‘Halve Jan’. Deze halte ligt direct aan Kortrijk Xpo, op wandelafstand van Kinepolis Kortrijk.

Voor de meest recente dienstregeling: bezoek de websites van De Lijn of NMBS en plan je route.

De eventlocatie voor ieder wat wils

Je kunt onze eventlocatie in Kortrijk gebruiken om een privé-vertoning of presentatie te geven voor een selecte groep. Maar je kunt er evengoed terecht voor een heus congres of bedrijfsfeest voor enkele honderden gasten. Bij Kinepolis Kortrijk krijgt de term ‘op maat’ zijn volle betekenis. Zo heb je de keuze tussen tien verschillende auditoria met elk een verschillende capaciteit, voor 118 tot 363 gasten.  Daarnaast is er een polyvalente receptieruimte - de Majestiek - waar je tot 450 gasten kunt ontvangen voor een receptie of een 200-tal voor een walking dinner aan ronde tafels. Deze ruimte aan het einde van de foyer kan afgesloten worden met verplaatsbare panelen zodat de ruimte groter of kleiner wordt gemaakt, afhankelijk van de groep. Dat is pas maatwerk.

Ons ruim aanbod aan digitale schermen  zorgt bovendien voor extra visibiliteit. Bij het onthaal, aan de filmzaal en tijdens de receptie maken we het nog persoonlijker met je eigen logo of visual. .

Wil je meer te weten komen over de specificaties van onze zalen? 

Download de informatiefiche

Kinepolis Kortrijk, your place to B2B

Kinepolis Kortrijk en het Kinepolis Business team hebben meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen. Een goed gesprek kan heel wat verduidelijken. Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie in Kortrijk reserveren? Neem dan contact op met onze B2B Account Manager.

Vraag meer informatie

President Kennedylaan 100A
8500 Kortrijk
Gent_Tine

Tine De Buysser
Regional Account Manager
b2bkortrijk@kinepolis.com

1390763_10202932286453197_901275032_n

Jolien Depovere
B2B Account Manager
b2bkortrijk@kinepolis.com

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte