Kinepolis Oostende
Kinepolis_Oostende_hoofdvisual.jpg

Kinepolis, de geknipte eventlocatie in Oostende

Op zoek naar een passende eventlocatie aan de Belgische kust? Zie dan zeker alle troeven van Kinepolis Oostende niet over het hoofd. Deze eventlocatie is goed gelegen en makkelijk bereikbaar (ook met het openbaar vervoer). Zij biedt ruimschoots voldoende gratis parking en is  excellent uitgerust voor allerlei business events. Met alle services en extra’s ‘à la carte’ die je wenst. Heb je plannen voor een congres of seminarie, een productlancering of presentatie, een infobeurs of een personeelsfeest? Dan wordt Kinepolis Oostende jouw ‘place to be’.

Download de gids over Kinepolis Oostende Start de virtuele tour

 

Kinepolis Oostende, your place to B2B

Kinepolis Oostende en het Kinepolis Business team hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen. Een goed gesprek kan heel wat verduidelijken. Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie in Oostende reserveren? Neem dan contact op met onze B2B Account Manager Gauthier.

Download het handige overzicht van Kinepolis Oostende

Royale eventlocatie in de Koningin der Badsteden  

Kinepolis Oostende is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto volg je de E40/A10 autosnelweg helemaal tot het einde. Op de rotonde aan het President Kennedyplein neem je de 3de afslag en volg je de Elisabethlaan en de Northlaan tot aan de Troonstraat. Daar sla je rechtsaf en vind je Kinepolis Oostende. Met een beetje geluk hoor je de zee ruisen. Ter plaatse kunnen zo’n 200 wagens gratis parkeren.

RouteplanKinepolisOostende.png

Ook met de trein en de kusttram ben je er snel. Op zo’n 100 m van Kinepolis Oostende stopt de kusttram die je na drie haltes afzet aan het station van Oostende. De recente dienstregeling vind je op de websites van NMBS en De Lijn. Plan hiermee je route.

Voor ieder wat wils

Kinepolis Oostende leent zich uitstekend voor een privé-vertoning of presentatie voor een selecte groep. Maar je kunt er evengoed terecht voor een heus congres.

of bedrijfsfeest voor enkele honderden gasten. Maatwerk is het sleutelwoord bij Kinepolis. Zo heb je de keuze tussen acht auditoria met elk een verschillende capaciteit, voor 85 tot 512 gasten. Daarnaast zijn er ook drie polyvalente receptieruimtes: Mezzanine (425 m² - tot 500 gasten), Foyer (800 m² - tot 800 gasten) en Albert Bert ruimte (250 m ²- tot 200 gasten). Daarin kunnen tafels worden neergezet voor walking dinners e.d.m. 

Wil je meer te weten komen over de specificaties van onze zalen? 

Download de informatiefiche

Audiovisueel topcomfort

De filmzalen bieden luxe zitcomfort, state of the art projectie en een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Daarvoor zorgen (onder meer) digitale projectoren, wall-to-wall schermen en geavanceerde audiosystemen. Jouw gastsprekers kunnen er moeiteloos hun interactieve presentatie geven. Door de excellente akoestiek zijn de sprekers op je seminarie of congres perfect verstaanbaar.

Heb je nog andere technologische snufjes nodig? Geen probleem, in overleg met onze B2B Account Managers komt dat voor mekaar. Ook over de catering hoef je je geen zorgen te maken. Onze ervaren catering partner luistert naar je wensen en maakt een voorstel op maat, van verfijnde cocktail met hapjes tot en met een volledig verzorgde walking dinner voor honderden gasten.

Vraag meer informatie

Kinepolis: eventlocatie Oostende

Koningin Astridlaan 12
8400 Oostende
Gent_Tine

Tine De Buysser
Regional Account Manager
b2boostende@kinepolis.com

Jolien Depovere

Jolien Depovere
B2B Account Manager
b2boostende@kinepolis.com

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte