Kinepolis Leuven
Kinepolis_Leuven_hoofdvisual.jpeg

Kinepolis, de ideale eventlocatie in bruisend Leuven

Op zoek naar de juiste eventlocatie in de bruisende studentenstad Leuven? Dan moet je zeker een kijkje nemen in het totaalpakket dat Kinepolis Leuven te bieden heeft. Veel meer dan cinema, zoveel is zeker. Deze eventlocatie is centraal gelegen (vlakbij de Oude Markt) en makkelijk bereikbaar met de wagen én het openbaar vervoer. Kinepolis Leuven is voorzien van voldoende parkeergelegenheid en excellent uitgerust voor allerlei business events, met alle services en extra’s die je wenst. Heb je plannen voor een congres of seminarie, een productlancering of presentatie, een infobeurs of een personeelsfeest? Lees dan vooral verder.

Download de gids over Kinepolis Leuven Start de virtuele rondleiding

 

‘De’ eventlocatie in hartje Leuven

Kinepolis Leuven ligt pal in het hart van de mooie studentenstad Leuven, aan de bekende Bondgenotenlaan, vlakbij de Oude Markt en op loopafstand van het station. Met andere woorden: Kinepolis Leuven is makkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Ook parkeren vormt geen probleem: Kinepolis Leuven beschikt over een grote ondergrondse parking waar al je gasten terecht kunnen. Zij hoeven dus niet eindeloos rondjes te draaien in het centrum van de stad om een parkeerplek te vinden. Je event kan dus zonder stress beginnen.

Leuven_Map.png

Ook met het openbaar vervoer is deze eventlocatie vlot bereikbaar. Het station van Leuven ligt op zo’n 300 meter van Kinepolis Leuven. Op de Bondgenotenlaan bevinden zich diverse bushaltes. De recente dienstregeling vind je op de websites van NMBS en De Lijn. Plan hier je route.

"Afrika Filmfestival werkt al jaren werken we samen met Kinepolis Leuven voor tal van evenementen: opening- en slotfilm jaarlijks filmfestival, speciale filmvertoningen tijdens het jaar. Wij zijn erg tevreden: technisch perfect uitgeruste filmzalen, mooie & ruime receptieruimte, behulpzaam team! Wat zo geweldig is dat het team met ons meedenkt en er zo voor zorgt dat de evenementen vlot en aangenaam verlopen: tickets, extra materiaal (trailers voor de film, micro's voor de voor- en nabesprekingen), aanduidingen naar de juiste zaal, klaarzetten en aankleding van de receptieruimte, steeds is alles tot in de puntjes verzorgd. Dank jullie wel, Kinepolis Leuven!"

- Barbara Brugmans - Afrika Filmfestival

 

Voor ieder wat wils

Kinepolis Leuven leent zich uitstekend voor een privé-vertoning of presentatie voor een selecte groep. Maar je kunt er evengoed terecht voor een heus congres of bedrijfsfeest voor enkele honderden gasten. Maatwerk is het sleutelwoord bij Kinepolis Leuven. Zo heb je de keuze tussen zeven verschillende auditoria met elk een verschillende capaciteit, voor 159 tot 446 gasten. Daarnaast zijn er ook twee polyvalente receptieruimtes: Nickelodeon tot 150 gasten en Lumière tot 400 gasten. In beide kunnen ook tafels worden neergezet voor walking dinners e.d.m. Elke eventruimte beschikt over een aangenaam terras met uitzicht. Bij mooi weer kun je rekenen op een prachtige zonsondergang achter de skyline van Leuven.

Kinepolis: eventlocatie Leuven

Bondgenotenlaan 145-149
3000 Leuven
Foto_Nick

Nick Peerts
Regional Account Manager
b2bleuven@kinepolis.com

1603290731561

Jolien Schoemaker
B2B Account Manager
b2bleuven@kinepolis.com

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte