Kinepolis_Luik_7.jpg

Kinepolis, de evenementenlocatie
met uitstraling in Luik

Ben je op zoek naar de perfecte evenementenlocatie in ‘La Ville Ardente’? Neem dan zeker een kijkje bij alles wat Kinepolis Luik te bieden heeft. Veel meer dan cinema, zoveel is duidelijk. Wanneer je voorbij het indrukwekkende bioscoopgebouw rijdt, weet je al dat je genodigden onder de indruk zullen zijn wanneer ze hier aankomen. Deze evenementenlocatie is goed gelegen in Rocourt en makkelijk bereikbaar met de wagen én het openbaar vervoer. Zij biedt voldoende gratis parkeergelegenheid en is excellent uitgerust voor allerlei business events, met alle services en extra’s die je wenst. Heb je plannen voor een congres of seminarie, een productlancering of presentatie, een infobeurs of een personeelsfeest? Ontdek dan hier je ‘place to be’.

Download de gids over Kinepolis Luik Start de virtuele rondleiding

Meer weten over Kinepolis Luik?

Download de informatiefiche

Kinepolis Luik, de evenementenlocatie met een vleugje luxe

Een goede evenementenlocatie vinden in Luik is minder gemakkelijk dan het lijkt. Zeker niet als een excellente infrastructuur, voldoende gratis parking én bereikbaarheid met het openbaar vervoer hoog op je lijstje staan. Kinepolis Luik ligt op een boogscheut van de snelwegen E25, E40 (Brussel) en E313 (Antwerpen - Aachen). Ideaal gelegen voor gasten uit Wallonië en Vlaanderen, maar ook uit Nederland en Duitsland. Aan het complex zelf is er parkeergelegenheid in overvloed.

 Map Luik.png

Pluspunt: deze evenementenlocatie is ook vlot bereikbaar met de bus. Plan hier je route.

Vanwaar je gasten ook komen, ze bereiken de evenementenlocatie zonder problemen, kunnen vlak bij de toegang parkeren en wandelen de aangename ruimte binnen in een professioneel ogend complex mét een luxe uitstraling. Het event kan beginnen!

Evenementenlocatie op maat

Kinepolis Luik leent zich uitstekend voor een privé-vertoning of presentatie voor een selecte groep. Maar je kunt er evengoed terecht voor een heus congres of bedrijfsfeest voor enkele honderden gasten. Maatwerk is het sleutelwoord bij Kinepolis. Zo heb je de keuze tussen maar liefst zestien verschillende auditoria met elk een verschillende capaciteit, voor 209 tot 699 gasten. Daarnaast zijn er drie multifunctionele receptieruimtes: Mezzanine tot 699 gasten, Privilège tot 499 gasten en Lumière tot 110 gasten. In die ruimtes kunnen ook tafels worden neergezet voor walking dinners e.d.m.

Wil je meer te weten komen over deze zalen? 

Download de informatiefiche


Kinepolis Luik, your place to B2B

Kinepolis Luik en het Kinepolis Business team hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen. Een goed gesprek kan heel wat verduidelijken. Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie in Luik reserveren? Neem dan contact op met één van onze B2B-Account Managers.

Vraag meer informatie

Kinepolis Luik

Chaussée de Tongres 200
4000 Luik
kinepolis_nick

Nick Peerts
Regional Account Manager
b2bliege@kinepolis.com

Cynthia Delvaux (1)

Cynthia Delvaux
B2B Account Manager
b2bliege@kinepolis.com

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte