blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Take 5: 5 films naar keuze, 100 dagen geldig

De bioscoopvouchers en de filmdoosjes van Kinepolis ken je al. Met Take 5 beschik je nu over een nieuwe Kinepolis Gift voor medewerkers, klanten of relaties. De ontvanger kan genieten van vijf films naar keuze en heeft daarvoor honderd dagen de tijd.  

 

Met Take 5 scoor je bij elke doelgroep


Een verdienstelijke medewerker eens extra in de bloemetjes zetten, een originele manier om een relatie te bedanken, een aantrekkelijke incentive voor klanten… Een leuk relatiegeschenk vinden, het is niet altijd een sinecure.


Daarom biedt Kinepolis Business jou als B2B-klant een aantal interessante formules. Take 5 is de jongste telg uit het aanbod. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Met een Take 5 kaart trakteer je werknemers of klanten immers op vijf filmtickets. Zij kiezen zelf waar en wanneer zij gebruik maken van het aanbod.

 

Het principe is supereenvoudig.


Take 5 voor de B2B-klant


Als B2B-klant betaal je voor een Take 5 kaart het voordeeltarief van € 39,25. Dit bedrag is inclusief btw en fiscaal aftrekbaar wanneer je het bij promotionele acties of voor je personeel gebruikt. Meer info over de fiscale aftrekbaarheid van Kinepolis-bioscoopvouchers vind je hier. Na aankoop blijft de kaart een jaar geldig, binnen dat jaar moet de eindgebruiker deze wel een eerste maal gebruiken. Elke Take 5 kaart omvat 5 tickets voor een film naar keuze in alle Belgische Kinepolis-bioscopen. Eventuele supplementen zijn vanzelfsprekend niet inbegrepen.


Take 5 voor de gebruiker


Zodra de gebruiker de Take 5 kaart activeert, blijft ze nog gedurende 100 dagen geldig. Ruim de tijd dus om er enkele pareltjes in het Kinepolis-aanbod uit te pikken en dankzij die vijf tickets te genieten van die heerlijke film. Via My Kinepolis blijft de gebruiker op elk moment op de hoogte van zijn resterende tickets.


Waarom een avond bioscoop cadeau doen?


Een persoonlijke attentie vinden voor een kennis of relatie, dat lukt meestal wel met een beetje goede wil. Maar wat als je een grote groep mensen wil bereiken? Denk bijvoorbeeld aan een team binnen jouw organisatie dat zijn verkoopdoelstellingen overtrof. Of een groep leveranciers die je wilt bedanken voor de goede samenwerking. Of trouwe klanten die eigenlijk wel een extraatje verdienen.


Zeker wanneer het om een divers publiek gaat moet je rekening houden met soms zeer uiteenlopende interesses. Bovendien wil je het liefst een beetje origineel uit de hoek komen. Verder speelt ook het prijskaartje vanzelfsprekend een rol.


Gelukkig vindt iedereen, jong en minder jong, een avondje film altijd een fijne belevenis. Met Take 5 geef je je doelgroep maar liefst vijf bioscooptickets cadeau. Goed voor vijf momenten waarop ze zich jou zullen herinneren als gulle schenker. Top of mind… en daar is het ‘m toch allemaal om te doen als het om relatiegeschenken gaat.


Onze specialisten adviseren en inspireren


Meer weten over Take 5 of de andere Kinepolis Gifts? Vragen over hoe u Take 5 kunt inzetten om uw commerciële doelstellingen waar te maken? Onze B2B Account Managers weten het antwoord. Aarzel niet hen te contacteren.

 

Bioscoopcheques Kinepolis

Stéphanie Verhelst
Stéphanie Verhelst leerde Kinepolis kennen als jobstudent in 2008. Vanaf 2013 ging zij er vast aan de slag als B2B Account Manager Kinepolis Antwerpen. Sinds mei 2017 is zij National B2B Account Manager. Wat haar boeit in deze nieuwe uitdaging? “Ik werk nog steeds voor een heel fijn product met meerwaarde - events, advertising en gifts - maar nu voor klanten uit het hele land!” Haar favoriete film is Tarantino’s ‘The Hateful Eight’, “unieke sfeer!”
Stéphanie Verhelst a débuté sa carrière à Kinepolis en tant qu’étudiante jobiste, en 2008. À partir de 2013, elle a occupé le poste de B2B Account Manager à Courtrai, puis à Anvers. Depuis mai 2017, elle est National B2B Account Manager. « Mon but reste de proposer un produit de très bonne qualité avec une valeur ajoutée mais désormais, je le fais pour des clients de tout le pays ! » Son film préféré ? « Les Huit Salopards » de Quentin Tarantino.
 

Andere blogs in de kijker:

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Welk fiscaal voordeel geniet je voor relatiegeschenken?

Lees meer Read more

Zet bioscoopvouchers in voor loyaliteitsprogramma’s en promotionele acties.

Lees meer Read more

bg-img4n.jpg

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen de 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis Gifts, originele relatiegeschenken voor iedereen

Lees meer Read more

Kinepolis Gifts, originele relatiegeschenken voor iedereen.

Take 5: 5 films naar keuze, 100 dagen geldig

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte