blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Op welke event services kan je rekenen bij Kinepolis?

Er komt heel wat bij kijken als je een evenement organiseert. Gelukkig staat Kinepolis je met raad en daad bij doorheen het hele proces. Wist je dat je een beroep kan doen op een heleboel aanvullende event services zoals catering, animatie of toiletdiensten? We sommen ze allemaal voor je op.

 

Event services bij Kinepolis

Een evenement organiseren is niet makkelijk. Er zijn zoveel zaken waarmee je rekening moet houden als eventplanner en je ziet al snel kleine details over het hoofd. Als je een presentatie wilt geven, zijn er een heleboel technologische snufjes (aspecten) die je niet mag vergeten te regelen. Denk maar aan een micro, luidsprekers, een kabeltje om je pc aan te sluiten op de projector en nog veel meer.

 

Brugge_Albert_Hall (3)-1.jpg


Maar daar stopt het niet. Je moet personeel regelen, een goede catering service vinden, wegwijzers voorzien,... De lijst lijkt wel eindeloos. Gelukkig stelden we bij Kinepolis Business een handige checklist op waarin we alles opsommen wat je zeker niet mag vergeten.

Ontdek de checklist

 

Catering bij Kinepolis

Zoals hierboven al vermeld, moet je ook denken aan eten en drinken voor jouw gasten. Wist je dat je bij Kinepolis ook een beroep kan doen op een uitstekende catering-service? We blijven Bourgondiërs in hart en nieren dus een lekker hapje eten appreciëren we altijd. Van de traditionele popcorn tot hemelse hapjes die ook nog een streling voor het oog zijn,... Alles is mogelijk.

 

Catering (11).jpg


Kinepolis werkt al jarenlang samen met J&M catering. Sinds 1992 verwennen ze hun klanten met hun gastronomische creativiteit. Dit jaar behaalden ze zelfs goud op de BEA Catering Awards. Zit jij nu tijdens het lezen al te watertanden? Maak het je dan makkelijk en laat ons de catering voor jou regelen. Je hoeft je nergens zorgen om te maken. De inrichting van de locaties, tafels, het bestek, de decoratie, we brengen samen met J&M catering alles in orde op basis van jouw wensen. Ontdek hieronder alle cateringmogelijkheden bij Kinepolis.

Lees de catering-brochure

 

Audiovisuele hulp

Je hebt jouw evenement feilloos gepland, maar plots hapert de livefeed of loopt hij achter. Gênant. Je hele evenement lijkt een flop. Bij Kinepolis Business willen we enkel het beste voor onze klanten. Daarom werken we voor aanvullende audiovisuele diensten samen met Auvicom. Ze zorgen niet alleen voor eventueel extra materiaal, maar ook voor een technieker ter plaatse om schoonheidsfoutjes snel en efficiënt op te lossen.

 

Wist je trouwens dat Kinepolis ook een heleboel streaming-mogelijkheden biedt? Zo kan je een fascinerende gastspreker van de andere kant van de wereld live laten presenteren tijdens jouw event. Of wat dacht je ervan je bezoekers te verwennen met een bezoekje aan de New York Fashion week? Ze kunnen de nieuwste modetrends volgen, zonder dat ze hiervoor uit de comfortabele Kinepolis-zetels moeten komen. Lees hieronder alles over onze streaming-mogelijkheden.

Download de streaming-brochure

 

Kinepolis & knotsgekke animatie

Stel: je organiseert een spetterend bedrijfsfeest. Je nodigt alle werknemers en partners met hun kinderen uit. Allemaal goed en wel, maar wie gaat de kinderen entertainen? Nu moet je ook nog op zoek gaan naar een clown of een ballonartiest. Bij Kinepolis Business hoef je je daar geen zorgen om te maken. We laten getalenteerde grime artiesten voor jou opdraven en laten Spidermannen, prinsessen en tijgers rondlopen. We zorgen voor grappige animatie voor jong en oud.

 

Animatie_kids (8)-1.jpg

 

 

Overige diensten

Naast bovenstaande opsomming, kan je nog rekenen op een waaier aan event services. Denk maar aan toiletservice, hostessen achter de balie en de clean-up achteraf. Heb je een vraag voor specifieke diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze B2B Account Managers. Zij staan steeds voor je klaar met een antwoord op al je vragen.

Vraag meer informatie

 

Hoe zit het met advertentiemogelijkheden?

Als laatste willen we nog even onze advertentiemogelijkheden in de kijker zetten. Zo kan je jouw event in de spotlight plaatsen op het witte doek of op andere grote schermen in je Kinepolis-bioscoop. Of wat dacht je van een leuke sampling-actie?

 

Product_placement (2).jpg

 

Je kan ook een samenwerking op poten zetten met een van onze bestaande events. Vul jij de goodiebags voor de volgende Ladies at the movies? Laat je hieronder verrassen door ons uitgebreid gamma aan advertentiemogelijkheden.

 

Wil je graag meer weten over de advertising-mogelijkheden in onze bioscopen? Stel dan hier je vraag.

Vraag meer informatie

 

advertising bij kinepolis

 

Tine De Buysser
Eind 2009 startte Tine De Buysser bij Kinepolis Business in Gent als B2B Account Manager. En dat is ze nog altijd, met evenveel enthousiasme als op de eerste dag. Daarvoor zorgen de drie pijlers van Kinepolis Business: Advertising, Events en Gifts, een afwisselend en boeiend ‘boeket’. Bij elk event is ze betrokken vanaf de vraag van de klant tot en met de ‘big smile’ na een geslaagd gebeuren. De laatste keer kippenvel kreeg ze bij de film ‘The Revenant’, een topfilm die je echt op het grote scherm moet gezien hebben!
C’est en 2009 que Tine De Buysser a démarré sa carrière chez Kinepolis Business à Gand comme B2B Account Manager. Elle y occupe toujours cette fonction, enthousiaste comme au premier jour, grâce à la variété qu’apportent les trois piliers de Kinepolis Business : Advertising, Events et Gifts. Elle est impliquée dans chaque évènement, depuis la demande du client jusqu’au « big smile » qui couronne un projet réussi. Le dernier film qui l’a scotchée à son siège était The Revenant, un film sensationnel à voir absolument sur grand écran !
 

Andere blogs in de kijker:

Welke audiovisuele mogelijkheden biedt Kinepolis voor mijn evenement?

Lees meer Read more

Hoe evalueer je een evenement?

Lees meer Read more

5 event apps die elke eventplanner moet kennen.

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte