blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Wat je nog niet wist over Kinepolis: vijf troeven voor jouw evenement

Wanneer je Kinepolis hoort, denk je wellicht meteen aan cinema. Maar wist je dat Kinepolis meer dan alleen cinema in huis heeft? Ben je al een tijdje op zoek naar een originele locatie voor jouw event? Wil je liever niet inboeten op service wanneer je voor een unieke plaats kiest? Bij Kinepolis beschikken we over heel wat elementen die een meerwaarde kunnen bieden voor jouw evenement.

 

Een evenementenlocatie met nationaal karakter

Wanneer je een nationaal event wil organiseren op verschillende locaties, moet je vaak rekening houden met alle uitzonderingen per locatie. Je moet deze dan vaak goed bijhouden en hier en daar bijsturen waar nodig. Kinepolis beschikt over elf bioscopen, verspreid over heel België. Dankzij de eenheid van deze cinema’s kun je als organisator rekenen op dezelfde look & feel, service en uitvoering op al jouw locaties. Zo genieten jouw bezoekers van dezelfde ervaring, op welke locatie ze ook zijn en bespaar je jezelf heel wat kopzorgen en een hoop werk.

 

Bereikbare en comfortabele evenementenlocatie

Wil je een event in een grootstad organiseren? Dan komen daar vaak heel wat obstakels bij kijken. Denk maar aan de beperkte parking of het drukke stadsverkeer waar jouw bezoekers doorheen moeten. Trek je om die redenen weg uit de grootstad? Dan is je locatie vaak moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het merendeel van de Kinepolis-bioscopen ligt aan de rand van een grootstad en zijn zowel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. In de buurt van de bioscopen is er steeds genoeg parkeergelegenheid, dat is makkelijk en comfortabel voor jouw bezoekers.

 

Cinema én polyvalente zalen

Op zoek naar een ruimte met meerdere polyvalente zalen? Wil je een conferentie organiseren met aansluitend een receptie in een andere zaal? Bij Kinepolis kun je naar hartenlust verschillende zalen combineren voor jouw evenement. Naast een breed gamma aan grote en kleine cinemazalen kun je er ook terecht voor enkele polyvalente zalen die je perfect naar wens kunt inrichten. Van 20 tot 36.000 genodigden, alles is mogelijk.

 

Hoogtechnologische snufjes

Een sterke presentatie? Die bestaat uit een combinatie van scherp beeld, kwaliteitsvolle audio en natuurlijk een verstaanbare, enthousiaste spreker. Voeg daar ook nog eens een indrukwekkend groot scherm aan toe en je hebt het ideale recept voor een geslaagde presentatie die bijblijft. Dag in dag uit projecteert Kinepolis tal van films. Met de laatste nieuwe technologie in huis is het ook geen probleem om uw presentatie dankzij laser- of digitale projectie te zien verschijnen op datzelfde scherm. En ook jouw audio geniet van de nieuwste snufjes zoals Dolby Surround of Dolby Atmos.

 

Lees ook: welke audiovisuele mogelijkheden biedt Kinepolis voor mijn evenement?

 

Meer dan popcorn en nachos

(Lekker) eten, dat is één van dé basisbehoeften in het leven. En als organisator weet je wellicht dat je jouw bezoekers veel plezier kunt doen met heerlijke catering. Naast de gebruikelijke popcorn, nachos en frisdrank kun je bij Kinepolis ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan catering voor jouw event. Of je jouw publiek nu gesofisticeerde hapjes wil voorschotelen of ze wilt laten genieten van een bourgondisch buffet, met de catering-partner van Kinepolis beschik je over heel wat opties.

 

Dat er bij de organisatie van een evenement heel wat komt kijken, weten we bij Kinepolis maar al te goed. Daarom kun je met vragen of ideeën altijd terecht bij een ervaren team die je graag van advies voorziet. Zij helpen je met plezier van begin tot einde met een persoonlijke en professionele aanpak. Zo weet je dat er altijd iemand klaar staat wanneer je hulp nodig hebt.

 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij Kinepolis? Stel dan hier je vraag.

Vraag meer informatie

 

 

Stand-up comedy in de cinema
Stand-up comedy in de cinema
Gauthier Deliens
In 2006 startte Gauthier Deliens bij Kinepolis Brugge en sinds 2008 is hij er enthousiast aan de slag als B2B Account Manager voor Brugge & Oostende. Evenementen, gifts en reclame voor bedrijven, dat zijn trefwoorden in zijn afwisselende job. “Leuk product, tof team, dynamisch bedrijf!” Een tevreden klant geeft hem altijd de grootste voldoening. Deze jonge vader houdt van sportieve actiefilms met een inspirerende boodschap zoals ‘Remember the Titans’ en trekt soms zijn loopschoenen aan in de lunchpauze. Catch him if you can.
Gauthier Deliens a commencé sa carrière à Kinepolis Brugge en 2006, et occupe avec enthousiasme le poste de B2B Account Manager pour Kinepolis Brugge et Oostende depuis 2008. Évènements, cadeaux et publicité pour les entreprises, tels sont les maîtres mots de sa fonction hautement variée. « Un chouette produit, une équipe géniale, une entreprise dynamique ! » Il trouve toujours une grande satisfaction à faire des clients heureux. Ce jeune père aime les films d’action sportifs au message inspirant tels que « Le Plus Beau des combats », et il lui arrive parfois d’enfiler ses chaussures de course pendant la pause de midi. Arrêtez-le si vous pouvez!
 

Andere blogs in de kijker:

Zeven tips om je evenement te promoten via Facebook

Lees meer Read more

5 troeven van een cinemazaal als eventlocatie

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte