5 troeven van een cinemazaal als eventlocatie
blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

5 troeven van een cinemazaal als eventlocatie

Plan je een congres, een bedrijfsfeest of een presentatie? Dan vormt het vinden van een geschikte locatie Ă©Ă©n van jouw prioriteiten. De vereisten zijn niet min: vlotte bereikbaarheid, aanwezigheid audiovisuele voorzieningen en technologische infrastructuur, de mogelijkheden om zaken en ontspanning te combineren, een professionele omkadering
 Dus eigenlijk alles wat de zalen van Kinepolis kunnen bieden!

 

Vlot bereikbaar

 

Kinepolis beschikt over elf bioscopen, gespreid over het hele land. De meeste liggen aan de rand van grote steden, vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer en met voldoende parkeerfaciliteiten. Elke bioscoop biedt dezelfde voorzieningen en dezelfde mogelijkheden. Zo kan je jouw event altijd laten plaatsvinden op een locatie dichtbij jouw publiek. Welke bioscoop je ook kiest, de geboden kwaliteit en service zijn hoe dan ook verzekerd. Zie je het groot en denk je aan een nationaal gebeuren? Dan ontvang je de genodigden in meerdere zalen, gelijktijdig of op verschillende momenten.

 

Audiovisuele voorzieningen

 

Bij een lezing of presentatie hangt veel af van de kwaliteit van beeld en geluid. Kinepolis investeert onafgebroken in de nieuwste technologie voor zijn filmvertoningen. De audiovisuele installaties zijn dan ook het neusje van de technologische zalm. Via laser- of digitale projectie verschijnt jouw presentatie kamerbreed en haarscherp op het grote scherm. De Dolby Surround of Dolby Atmos audio laat niet alleen Arnold Schwarzenegger fantastisch klinken, ook de klankband bij je bedrijfsfilm krijgt een extra dimensie.

 

Technologische infrastructuur

 

We stelden al dat je verschillende Kinepolis-zalen tegelijk kunt afhuren. In dergelijke gevallen biedt live streaming interessante perspectieven. Zo kan je lezingen of presentaties van sprekers in een zaal filmen en projecteren op de schermen van de andere zalen. De aanwezigen krijgen het gevoel ‘live’ aanwezig te zijn. De mogelijkheden van streaming zijn legio: een nieuwe graafmachine aan het werk zien op een werf, de jaarlijkse toespraak van een CEO in het buitenland volgen, een verslag in real-time van op een beurs aan de andere kant van de wereld, een operavoorstelling uit de Scala in Milaan meemaken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

 

Business & Pleasure

 

Aan elk evenement hangt ook een informeel luik vast. Een moment waarop je bezoekers met een hapje en een drankje kunnen nakaarten, netwerken en contacten leggen. De Kinepolis bioscopen herbergen zalen van uiteenlopende groottes, met of zonder scherm. Een receptieruimte inkleden volgens het thema van jouw evenement verleent het geheel een persoonlijke toets. En dan vergeten we nog de mogelijkheden om kinder- of gezinsanimatie te voorzien, originele teambuildingactiviteiten op touw te zetten, een film in avant-premiùre te vertonen


 

Professionele omkadering

 

De B2B Account Managers van Kinepolis Business adviseren en begeleiden dagelijks klanten bij de organisatie van hun event. Zij staan je met raad en daad bij voor elk detail, zoeken samen met jou naar een originele en overtuigende insteek, selecteren de juiste zaal in functie van jouw publiek en doelstellingen, stellen de verschillende cateringformules voor enz. Hun ervaring en knowhow verzekeren het succes van jouw event.

 

Evenementlocatie

Gauthier Deliens
In 2006 startte Gauthier Deliens bij Kinepolis Brugge en sinds 2008 is hij er enthousiast aan de slag als B2B Account Manager voor Brugge & Oostende. Evenementen, gifts en reclame voor bedrijven, dat zijn trefwoorden in zijn afwisselende job. “Leuk product, tof team, dynamisch bedrijf!” Een tevreden klant geeft hem altijd de grootste voldoening. Deze jonge vader houdt van sportieve actiefilms met een inspirerende boodschap zoals ‘Remember the Titans’ en trekt soms zijn loopschoenen aan in de lunchpauze. Catch him if you can.
Gauthier Deliens a commencĂ© sa carriĂšre Ă  Kinepolis Brugge en 2006, et occupe avec enthousiasme le poste de B2B Account Manager pour Kinepolis Brugge et Oostende depuis 2008. ÉvĂšnements, cadeaux et publicitĂ© pour les entreprises, tels sont les maĂźtres mots de sa fonction hautement variĂ©e. « Un chouette produit, une Ă©quipe gĂ©niale, une entreprise dynamique ! » Il trouve toujours une grande satisfaction Ă  faire des clients heureux. Ce jeune pĂšre aime les films d’action sportifs au message inspirant tels que « Le Plus Beau des combats », et il lui arrive parfois d’enfiler ses chaussures de course pendant la pause de midi. ArrĂȘtez-le si vous pouvez!
 

Andere blogs in de kijker:

Een culinaire totaalbeleving voor jouw evenement bij Kinepolis

Lees meer Read more

Hoe evalueer je een evenement?

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Kijk zeker eerst even op onze FAQ-pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, laat je vraag achter via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers komen binnen de 48 uur terug met een antwoord.

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte