Kinepolis_Imagibraine_hoofdvisual.jpg

Kinepolis, de veelzijdige eventlocatie
in Braine-l’Alleud

Op zoek naar een veelzijdige, stijlvolle eventlocatie in Waals-Brabant, niet ver van de hoofdstad? Maak dan zeker kennis met alles wat Kinepolis Braine te bieden heeft. Veel meer dan cinema, zoveel is zeker. Deze eventlocatie is centraal gelegen - zo’n 20 km onder Brussel - en makkelijk bereikbaar met de wagen én het openbaar vervoer. Zij is voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid en excellent uitgerust voor business events, met alle services en extra’s die je wenst. Heb je plannen voor een congres of seminarie, een productlancering of presentatie, een infobeurs of een personeelsfeest? Lees dan vooral verder.

Download de gids over Kinepolis Braine Start de virtuele rondleiding

Eventlocatie ‘par excellence’

Kinepolis Braine ligt verrassend dicht bij Brussel: aan de Brussel Ring RO op een paar honderd meter van uitrit 24, Braine-l’Alleud - Lillois. Ook vanuit de E19 Mons is deze eventlocatie makkelijk bereikbaar met de wagen. Parkeren vormt geen probleem: ter plaatse kunnen uw gasten terecht op 800 gratis parkeerplaatsen. Vanop de parking wandelen zij ontspannen het stijlvolle complex binnen. Rol alvast de rode loper uit voor jouw event.

Braine_Map.png

Ook voor het openbaar vervoer is deze eventlocatie goed gelegen: de autobus Tec lijn 67 stopt niet ver van de ingang. Plan je route op Tec.

 

"Top team die aan uw aanvraag kunnen antwoorden. We werken graag met hun en ook en vooral voor de gemakelijkheid van de zalen met alle audio-vidéo materiaal."

- Patricia De Mey - PSA Group Benelux

De eventlocatie waarmee je alle kanten uitkunt

Kinepolis Braine is de perfecte keuze voor een privé-vertoning of presentatie voor een selecte groep. Maar je kunt er evengoed terecht voor een grootschalig congres of bedrijfsfeest voor enkele honderden gasten. Bij Kinepolis Braine vind je effectief een evenementenlocatie op maat. Zo heb je de keuze tussen tien excellent uitgeruste auditoria met elk een verschillende capaciteit, voor 108 tot 418 gasten. Daarnaast zijn er ook drie polyvalente receptieruimtes: Mezzanine tot 200 gasten, Fond du Foyer tot 500 gasten en de Lounge tot 65 gasten. In elk van die ruimtes kunnen ook tafels worden neergezet voor walking dinners e.d.m.

Wil je meer te weten komen over deze zalen?

Download de informatiefiche

Kinepolis Braine, your place to B2B

Kinepolis Braine en het Kinepolis Business team hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen. Een goed gesprek kan heel wat verduidelijken. Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie bij Braine reserveren? Neem dan contact op met onze B2B Account Managers Cynthia en Sophie.  

evenementenlocatie

Kinepolis Braine, your place to B2B

Boulevard de France
1420 Braine l’Alleud
Cynthia Delvaux.jpeg

Cynthia Delvaux
B2B Account Manager
tel: 02/389 17 23
cdelvaux@kinepolis.com

 • Zij zijn al overtuigd

  Trouwe Orange-klanten verdienen gratis filmtickets

  Orange en Kinepolis worden loyalty partners

  Bekijk de case

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

  Bekijk de case

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Bioscooptickets horen steevast in een loyalty programma

  Kinepolis in het Boost Group assortiment van incentives

  Bekijk de case

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

  Bekijk de case

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Kijk zeker eerst even op onze FAQ-pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, laat je vraag achter via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers komen binnen de 48 uur terug met een antwoord.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

12 tips voor een bedrijfsuitje dat iedereen leuk vindt

Lees meer Read more

Welke evenementenzaal is geschikt voor mijn event?

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte