Kinepolis Braine
Braine-L'Alleud

Kinepolis, de veelzijdige eventlocatie
in Braine-l’Alleud

Op zoek naar een veelzijdige, stijlvolle eventlocatie in Waals-Brabant, niet ver van de hoofdstad? Maak dan zeker kennis met alles wat Kinepolis Braine te bieden heeft. Veel meer dan cinema, zoveel is zeker. Deze eventlocatie is centraal gelegen - zo’n 20 km onder Brussel - en makkelijk bereikbaar met de wagen én het openbaar vervoer. Zij is voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid en excellent uitgerust voor business events, met alle services en extra’s die je wenst. Heb je plannen voor een congres of seminarie, een productlancering of presentatie, een infobeurs of een personeelsfeest? Lees dan vooral verder.

Download de gids over Kinepolis Braine Start de virtuele rondleiding

Eventlocatie ‘par excellence’

Kinepolis Braine ligt verrassend dicht bij Brussel: aan de Brussel Ring RO op een paar honderd meter van uitrit 24, Braine-l’Alleud - Lillois. Ook vanuit de E19 Mons is deze eventlocatie makkelijk bereikbaar met de wagen. Parkeren vormt geen probleem: ter plaatse kunnen uw gasten terecht op 800 gratis parkeerplaatsen. Vanop de parking wandelen zij ontspannen het stijlvolle complex binnen. Rol alvast de rode loper uit voor jouw event.

Braine_Map.png

Ook voor het openbaar vervoer is deze eventlocatie goed gelegen: de autobus Tec lijn 67 stopt niet ver van de ingang. Plan je route op Tec.

Organisatie van EVENEMENTEN met vertrouwen!

"Ik organiseer al enkele jaren mijn evenementen bij Kinépolis d'Imagibraine (2X/AN Film Release). De service is gewoon geweldig! Ik weet dat ik de organisator ter plaatse (Cynthia) volledig kan vertrouwen! Ze is altijd beschikbaar, attent en vindt altijd de oplossingen die het beste bij mij passen voor mijn evenementen! een waar genoegen om met haar samen te werken!"

- Anne Viatour - AXA Bank

 

De eventlocatie waarmee je alle kanten uitkunt

Kinepolis Braine is de perfecte keuze voor een privé-vertoning of presentatie voor een selecte groep. Maar je kunt er evengoed terecht voor een grootschalig congres of bedrijfsfeest voor enkele honderden gasten. Bij Kinepolis Braine vind je effectief een evenementenlocatie op maat. Zo heb je de keuze tussen tien excellent uitgeruste auditoria met elk een verschillende capaciteit, voor 108 tot 418 gasten. Daarnaast zijn er ook drie polyvalente receptieruimtes: Mezzanine tot 200 gasten, Fond du Foyer tot 500 gasten en de Lounge tot 65 gasten. In elk van die ruimtes kunnen ook tafels worden neergezet voor walking dinners e.d.m.

Wil je meer te weten komen over deze zalen?

Download de informatiefiche

47703450862_c9d76deae7_o

Kinepolis Braine, your place to B2B

Kinepolis Braine en het Kinepolis Business team hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen. Een goed gesprek kan heel wat verduidelijken. Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie bij Braine reserveren? Meer weten? Neem dan contact op met één van onze B2B-Account Managers.

Vraag meer informatie

Kinepolis Braine, your place to B2B

Boulevard de France
1420 Braine l’Alleud
photo LinkedIn

Valérie Puriks
Regional Business Account Manager
b2bbraine@kinepolis.com

Cynthia Delvaux.jpeg

Cynthia Delvaux
B2B Account Manager
b2bbraine@kinepolis.com

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama: beleving is troef bij het grootste IT-event in België.

  Drie dagen, 2.000 gasten, één unieke ervaring .Techorama werkte voor de vierde keer samen met Kinepolis Antwerpen om een onvergetelijk evenement te organiseren. Drie goedgevulde dagen met straffe sprekers, teamwork en een spectaculaire omkadering.

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte