blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Een culinaire totaalbeleving voor jouw evenement bij Kinepolis

Bij een leuk feest of topevenement hoort lekker eten. Van een snel drankje tot een uitgebreid zesgangenmenu: Kinepolis Business zorgt voor een culinaire ervaring op maat. En dat in de prachtige setting van één van onze polyvalente receptieruimtes. Onze catering-partner bedenkt de perfecte formule voor elk event (met of zonder film) en regelt alles tot in de puntjes, van decoratie tot bediening.


Catering is een niet te onderschatten onderdeel van een evenement. Of het nu gaat om drankjes, receptiehapjes of een uitgebreid avonddiner: als het eten smaakt, gaan je bezoekers tevreden naar huis. En dat is voor jou, als organisator, uiteraard waar het om draait.

 

Catering_13-428789-edited.jpg


Culinair topevenement voor elk budget


Denk je bij een cinemabezoek spontaan aan popcorn, nacho’s, ijsjes en cola? Héél lekker om naar binnen te werken tijdens een spannende blockbuster, maar voor je bedrijfsevenement mag het iets meer zijn, toch? Voor een ware smaaksensatie doet Kinepolis Business beroep op een ervaren cateraar. J&M Catering ontwikkelt een totaalconcept in overeenstemming met de wensen en het budget van de organisator en gaat voor niets minder dan een culinaire beleving voor jouw gasten.


Een verfijnde mediterrane keuken, eigentijdse fusion of de allernieuwste trends in beer & food pairing? Op culinair gebied zijn de mogelijkheden onbegrensd. Hou je het bij een receptie met aangepaste warme en koude hapjes of wil je een uitgebreid buffet of een avonddiner met bediening aan tafel? Heb je zelf een concept in gedachten of laat je alles over aan de experts van J&M Catering? Aan jou de keuze.  

 

Catering_6.jpg

 

Winnaar van de BEA Catering Awards


J&M heeft meer dan twintig jaar ervaring en staat als eventcateraar aan de top van België. Begin dit jaar nog won het team goud voor beste cateraar op de BEA Awards, dé belangrijkste wedstrijd voor de eventsector. En in een enquête van vakblad Experience uit 2013 kwam J&M Catering als meest gewaardeerde eventcateraar uit de bus.


Hoe pakken J&M en Kinepolis Business  jouw evenement aan?


Gastronomische creativiteit, een onberispelijke kwaliteit en een feilloze organisatie: dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd feest met Kinepolis Business. En J&M Catering speelt daar perfect op in. Alles begint bij een grondig gesprek waarbij de culinaire wensen van de organisator op papier worden gezet en de praktische haalbaarheid wordt gemeten.

Ongeacht of het om een groot of klein evenement gaat: de voorbereiding is cruciaal. Hoeveel personen nemen er deel aan het evenement? Hoe laat moet het personeel aanwezig zijn? Komen er bloemstukjes op de tafels? Hoeveel borden, glazen, stoelen, tafels moeten er voorzien worden? Al deze vragen krijgen een antwoord tijdens een voorbereidende vergadering met de klant zodat er op de dag zelf gefocust kan worden op de kwaliteit van de bediening en het eten. De chefs bereiden namelijk alles dagvers in de koude en/of warme keuken.


Een totaalbeleving waarbij elk detail telt


Ook de inrichting en decoratie van de ruimte neemt onze cateringpartner voor zijn rekening. Dankzij jarenlange ervaring weet J&M perfect hoe onze bioscoopruimtes optimaal te gebruiken. Of je nu kiest voor een evenement mét film of een congres met receptie en hapjes: de ruimte is steeds gepast ingericht.


De totaalbeleving voor de gast staat centraal. En daarin is elk detail van belang: de presentatie van de borden, maar ook de kledij van de obers en de schikking van de tafels. Samen met J&M Catering zorgt Kinepolis Business voor een feilloze dag. 

 

Klaar om een geweldig bedrijfsevent bij Kinepolis te organiseren? Contacteer ons hier.

Vraag meer informatie

 

Catering Kinepolis

Alisson Sinéchal
Alisson Sinéchal werkt sinds september 2013 bij Kinepolis Brussel, eerst als B2B Assistant, en sinds 2 jaar als B2B Account Manager. Ze vat haar werk als volgt samen: "Ik ben een van de verantwoordelijken van de B2B-afdeling en organiseer bedrijfsevents." Wat haar het meeste boeit, is de afwisseling van haar functie: elke dag is anders. Ze is dol op romantische komedies en Disney-remakes. Zo genoot ze onlangs met volle teugen van ‘Pan’: "die film voerde mij terug naar mijn kindertijd".
Alisson Sinéchal travaille depuis septembre 2013 pour Kinepolis Bruxelles, d’abord en tant B2B Assistant, et à présent depuis 2 ans, comme B2B Account Manager. Quand elle veut expliquer son job, elle le résume comme ceci : « Je suis l’une des responsables du département B2B et organise des évènements d’entreprises. » Ce qui la passionne le plus, c’est la variété de sa fonction, car chaque jour est différent. Elle adore les comédies romantiques et les remakes Disney. Récemment, elle a beaucoup aimé le film Pan : « ce film m’a transportée en enfance. »
 

Andere blogs in de kijker:

5 troeven van een cinemazaal als eventlocatie

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

5 event apps die elke eventplanner moet kennen

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte