blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Een spraakmakend bedrijfsfeest? Ga voor een avant-première!

Als jouw onderneming een feest organiseert voor medewerkers of klanten, stop je daar veel tijd en middelen in. De kunst bestaat er dan ook in een formule te vinden waar nog lang over nagepraat wordt. Een bedrijfsfeest dat net dat tikkeltje anders is. HR-bedrijf Unique kiest bijvoorbeeld voor exclusieve filmvertoningen in avant-première.

 

Maatwerk met de grote M

 

Een avant-première in een Kinepolis-bioscoop biedt je tal van unieke voordelen. Om te beginnen kies je een film op maat van jouw genodigden. De ene houdt van een spannende thriller, de andere verkiest een romantische komedie. Organiseer je een event voor klanten of medewerkers met hun gezinnen, dan zal een leuke animatiefilm jong en oud bekoren. Of waarom je publiek niet eens verrassen met een avonturenfilm? Scoren doe je hoe dan ook. Jouw genodigden krijgen namelijk als eersten de film te zien waar de pers al weken over schrijft en waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Bovendien is de zaal exclusief voor hen voorbehouden. Zij zijn de sterren!

 

De B2B account managers van Kinepolis Business adviseren jou graag om je bedrijfsfeest nog exclusiever te maken. Popcorn en frisdrank horen bij film als Hugo bij Nicole, maar met een verzorgde walking dinner maak je de avond helemaal onvergetelijk voor alle aanwezigen. Op zoek naar iets anders? Ons cateringaanbod laat jou de keuze: ontbijt, snack, buffet, receptie…

 

Je kunt de avant-première ook koppelen aan een bedrijfsevent, teambuilding, een incentive-actie, een gezinsdag, een productpresentatie, noem maar op. Hier biedt de aanwezige infrastructuur in de Kinepolis bioscopen aantrekkelijke perspectieven. Denk bijvoorbeeld aan de vertoning van een bedrijfsfilm of een presentatie. Dat kan zowel voor als na de avant-première.

 

Een Unique ervaring

 

Unique, partner voor HR en hospitalitydiensten, organiseert regelmatig avant-premières in samenwerking met Kinepolis Business.

 

Algemeen Directeur Katty Scheerlinck: “Dankzij deze formule kunnen we meerdere klanten op hetzelfde moment en dezelfde plaats uitnodigen. We kiezen de Kinepolis-zaal telkens in functie van de regio. Unique biedt zijn klanten een leuke avond met een uitgebalanceerde mix van fun, netwerking voor en na de film, een hapje en een drankje. Het kader is tegelijk informeel en professioneel. Klanten van alle divisies en de bedrijven van de Unique-groep (Unique, Express Medical, Receptel en Unique Career) worden uitgenodigd. Onze doelstellingen? Klantenbinding en klantenwerving, een welgemeende ‘dank u’voor het vertrouwen in de diensten van Unique, de mogelijkheid om Unique te branden vooraf en om te gesprekken voeren in een informeel, maar professioneel kader.”

 

In 2015 reserveerde Unique zalen in Kinepolis Kortrijk, Brussel en Antwerpen voor een vertoning van de nieuwe Bondfilm. De klanten en hun partner werden persoonlijk uitgenodigd via een opvallende mail, met daarin een korte beschrijving van de film en het programma van de avond. Ze bevestigden hun aanwezigheid aan de hand van een formulier. Een paar dagen voor het event ontvingen ze nog een remindermail met alle details van de avond. Katty Scheerlinck: “95% van de klanten waren aanwezig én toonden zich tevreden over hun avondje uit. Een voltreffer!”

 

 

Je merkt het, een avant-première betekent ook voor jouw organisatie een uitgelezen mogelijkheid om klanten of medewerkers te vergasten op een exclusief event. We helpen jou alvast een handje bij de organisatie met een doordacht stappenplan.

 

Aarzel niet contact op te nemen als je nog vragen of concrete plannen hebt.

Vraag meer informatie

 

organiseer een avant-première

Gauthier Deliens
In 2006 startte Gauthier Deliens bij Kinepolis Brugge en sinds 2008 is hij er enthousiast aan de slag als B2B Account Manager voor Brugge & Oostende. Evenementen, gifts en reclame voor bedrijven, dat zijn trefwoorden in zijn afwisselende job. “Leuk product, tof team, dynamisch bedrijf!” Een tevreden klant geeft hem altijd de grootste voldoening. Deze jonge vader houdt van sportieve actiefilms met een inspirerende boodschap zoals ‘Remember the Titans’ en trekt soms zijn loopschoenen aan in de lunchpauze. Catch him if you can.
Gauthier Deliens a commencé sa carrière à Kinepolis Brugge en 2006, et occupe avec enthousiasme le poste de B2B Account Manager pour Kinepolis Brugge et Oostende depuis 2008. Évènements, cadeaux et publicité pour les entreprises, tels sont les maîtres mots de sa fonction hautement variée. « Un chouette produit, une équipe géniale, une entreprise dynamique ! » Il trouve toujours une grande satisfaction à faire des clients heureux. Ce jeune père aime les films d’action sportifs au message inspirant tels que « Le Plus Beau des combats », et il lui arrive parfois d’enfiler ses chaussures de course pendant la pause de midi. Arrêtez-le si vous pouvez!
 

Andere blogs in de kijker:

Live streamen van video op een cinemascherm

Lees meer Read more

De 20 beste relatiegeschenken om je zakenrelaties te verleiden.

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte