blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Voor je evenement is bij Kinepolis meer mogelijk dan je denkt

Er zijn heel wat goede redenen waarom bedrijven hun evenementen organiseren bij Kinepolis. De mogelijkheden gaan er dan ook veel verder dan je gasten een filmvertoning aanbieden. In deze blog ontdek je welke soorten evenementen je er zoal kunt organiseren en hoe Kinepolis Business het  jou makkelijk maakt met een hele reeks diensten, faciliteiten en voorzieningen.

 

De ideale eventlocatie

 

Voor een evenement kun je uiteenlopende doelstellingen vooropstellen: je zakenrelaties verwennen met een lekker hapje en een drankje, een teambuilding of een familiegebeuren organiseren voor je medewerkers, een product lanceren of een congres organiseren, …  Dat het kiezen van een geschikte locatie op maat van jouw specifiek concept en doelstellingen veel aandacht verdient, hoeven we jou vast niet te vertellen. Maar wist je ook dat zoiets eigenlijk kinderspel is? Er is namelijk altijd wel een Kinepolis-bioscoop in de buurt en daar vind je wellicht alles wat jouw type event nodig heeft. Laten we het lijstje even overlopen.

 

Wat staat er op je verlanglijstje?

 

  • Een vlot bereikbare locatie? Kinepolis beschikt over elf bioscopen, de meeste aan de rand van grote steden, vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer.
  • Een flexibele keuze uit zalen met hoogtechnologische beeld- en geluidsvoorzieningen, digitale projectoren en wall-to-wallschermen? Dagelijkse kost voor Kinepolis!
  • Keuze uit cateringformules, van popcorn tot verfijnde gastronomie? De cateringpartner van Kinepolis bedient de gasten op jouw wenken.
  • Comfortabele zetels met ‘stadium seating’ waardoor iedereen alles perfect kan volgen? De Kinepolis zalen bieden plaats aan 57 tot 699 mensen.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

Welke soorten evenementen?

 

Ook hier zijn de mogelijkheden legio. Of je nu 20 of 10.000 gasten uitnodigt, of je hen een avant-première aanbiedt of een meerdaags congres organiseert… Alles is bespreekbaar voor Kinepolis Business. Onze B2B Account Managers hebben een pak ervaring in eventorganisatie. Die stellen ze graag tot jouw dienst. Samen met jou bedenken ze een concept waarover de genodigden nog lang zullen napraten. Als inspiratie zetten we alvast enkele mogelijkheden op een rij.

 

Events met film

 

Iedereen houdt van cinema. Dus waarom je medewerkers of relaties niet eens trakteren op een onvergetelijke filmavond? Jij bepaalt een programma met de film naar wens, van een avant-première tot een golden oldie in 2D of 3D, inclusief popcorn en drankje.

 

Je kunt de vertoning in avant-première van een spraakmakende film koppelen aan een bedrijfsfeest, een teambuilding, een incentive-actie, een gezinsdag, een productpresentatie, noem maar op. De zaal is exclusief voorbehouden voor jouw genodigden. Dat geldt ook voor de projectie van een filmklassieker waarna je samen met je gasten herinneringen ophaalt aan vroegere tijden. Als je uitkijkt naar een leuke teamactiviteit voor een kleinere groep, dan is Business Class Cinema wellicht iets voor jou. Het exclusieve Kinepolis-gevoel, maar dan voor groepen vanaf 20 personen.

 

Tip: maak gebruik van de aanwezige infrastructuur in de zaal om bijvoorbeeld een bedrijfsfilm of een presentatie te vertonen voor of na de film.

 

Spektakel in de cinema

 

Kinepolis is zoveel meer dan film. Beschik je niet over het budget om jouw gasten tickets te schenken voor internationaal gerenommeerde bands, ballet- of operagezelschappen? Dan haalt Kinepolis Business ze voor jou naar hier! Een opera in de  Metropolitan Opera in New York of een concert van Queen of Kanye West? Je kunt het samen met je gasten bij ons live meemaken op het grote scherm. En wat dacht je van een drukke dag met presentaties en lezingen op een ontspannen manier afsluiten met wat stand-up comedy? De grootste namen komen graag naar Kinepolis met een aangepast programma.

 

Zakelijke evenementen

 

Je kunt de hoogtechnologische audiovisuele voorzieningen in de Kinepolis-bioscopen ook perfect inzetten voor uiteenlopende zakelijke evenementen. Op een seminarie of congres kunnen de keynotespeakers hun presentaties op groot scherm weergeven terwijl ze perfect verstaanbaar zijn dankzij de doordachte akoestiek van de zalen. Een ruimte ombouwen tot beursvloer met standen? Ook dat kan! Net als je gasten een drankje met een hapje aanbieden in een receptieruimte.

 

Professionele omkadering

 

Naast ruimte en infrastructuur biedt Kinepolis Business ook nog een breed dienstenpakket aan om jouw evenement volledig áf te maken. Denk bijvoorbeeld aan de catering en een professioneel onthaal. Maar ook hier denken onze specialisten met je mee. Zo zorgen zij voor kinderanimatie op gezinsdagen of bedenken ze originele teambuilding-activiteiten.

 

Je merkt het: alles kan en niets moet bij Kinepolis. Wat je ook plant, jouw evenement is in goede handen.

 

Klaar voor jouw evenement in Kinepolis?

 

Vage plannen of reeds een duidelijk beeld? De B2B Account Managers van Kinepolis Business staan je met raad en daad bij voor de organisatie van je evenement.

 

Klaar om een geweldig bedrijfsevent bij Kinepolis te organiseren? Contacteer ons hier.

Vraag meer informatie

 

stappenplan succesvol evenement

Gauthier Deliens
In 2006 startte Gauthier Deliens bij Kinepolis Brugge en sinds 2008 is hij er enthousiast aan de slag als B2B Account Manager voor Brugge & Oostende. Evenementen, gifts en reclame voor bedrijven, dat zijn trefwoorden in zijn afwisselende job. “Leuk product, tof team, dynamisch bedrijf!” Een tevreden klant geeft hem altijd de grootste voldoening. Deze jonge vader houdt van sportieve actiefilms met een inspirerende boodschap zoals ‘Remember the Titans’ en trekt soms zijn loopschoenen aan in de lunchpauze. Catch him if you can.
Gauthier Deliens a commencé sa carrière à Kinepolis Brugge en 2006, et occupe avec enthousiasme le poste de B2B Account Manager pour Kinepolis Brugge et Oostende depuis 2008. Évènements, cadeaux et publicité pour les entreprises, tels sont les maîtres mots de sa fonction hautement variée. « Un chouette produit, une équipe géniale, une entreprise dynamique ! » Il trouve toujours une grande satisfaction à faire des clients heureux. Ce jeune père aime les films d’action sportifs au message inspirant tels que « Le Plus Beau des combats », et il lui arrive parfois d’enfiler ses chaussures de course pendant la pause de midi. Arrêtez-le si vous pouvez!
 

Andere blogs in de kijker:

Live streamen van video op een cinemascherm

Lees meer Read more

De 20 beste relatiegeschenken om je zakenrelaties te verleiden.

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte