blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Organiseer het perfecte sinterklaasfeest voor jouw bedrijf

De Sint ontmoeten. Is dat niet iets wat elk kind wilt? Als kind kijk je vanaf begin november al halsstarrig uit naar de komst van die goede oude man. En ook ouders gaan graag mee op in het verhaal. Zij willen maar al te graag dat hun kind de tijd van zijn of haar leven heeft tijdens dit magische moment. Organiseer je elk jaar een sintfeest voor je werknemers en hun famillies? Wist je dat je bij Kinepolis ook terecht kan voor een authentiek sinterklaasfeest?


Aangepaste sinterklaasfilms voor elke leeftijd


Of je nu 3 of 45 jaar bent, samen naar een aanstekelijke sinterklaasfilm kijken, doet iedereen graag. Ook dit jaar kun je bij Kinepolis terecht voor nieuwe, spannende sinterklaasfilms. Zo’n sinterklaasfilm is de ideale manier om de toon te zetten voor jouw sinterklaas-evenement. En de cinemazaal? Die is helemaal gereserveerd voor jouw bedrijf. Zo kunnen je werknemers samen met hun kinderen genieten van een ongelooflijke filmervaring.

 

Uit deze familiefilms kun je alvast kiezen:

  • Coco
  • Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer
  • Paddington 2
  • Ferdinand

Spetterende randanimatie op je sinterklaasfeest


Wil je jouw werknemers ontvangen en entertainen in heuse sinterklaas-stijl? Kies dan voor de randanimatie van partner Idee Fiks. Hun specialiteit? De harten van kinderen veroveren met hun magische kinderanimatie. Met Idee Fiks kun je rekenen op jarenlange ervaring in het animeren van kinderen, klein of groot.  Nu al zijn ze volop studentpieten aan het opleiden om jouw sinterklaasfeest van een spetterende show te voorzien. Denk aan pieten die balanceren op de gekste dingen, lekker speculaas uitdelen en verschillende creatieve workshops geven. Samen resulteert dat in een interactieve show voor alle leeftijden met natuurlijk een bezoek van de enige echte Sint. Wedden dat je werknemers en hun familie deze dag nooit meer vergeten?

 

Aangepaste sinterklaas-catering voor jong en oud

 

Een hele dag genieten van dat gelukzalige sinterklaas-gevoel, daar krijgt een mens honger van. Gelukkig kun je naast de film en randanimatie ook gebruik maken van de verschillende receptieruimtes en onze verfijnde catering-partner. Deze zorgt met veel plezier voor een aangepast menu waar zowel ouders als kinderen van zullen smullen. Wil je ook trakteren op een snack en een drankje tijdens de sinterklaasfilm? Dat kan zeker met onze food and drinks-formules.

 

Kortom, Kinepolis heeft alles in huis om er een onvergetelijk sinterklaasfeest van te maken. Alle Kinepolis-bioscopen zijn makkelijk bereikbaar en beschikken over een ruime parking voor jouw genodigden. Heb je liever een kerstfeest? Ook daar beschikken we over een aangepast programma met animatie, film en lekker eten.

 

Wil je graag meer weten over de sint- en kerstformules? Contacteer dan één van onze B2B Account Managers.

Vraag meer informatie

 

Wie nu zijn sinterklaasfeest reserveert mét kinderanimatie via Idee Fiks  maakt kans op evenveel cinematickets als de schoenmaat van de CEO van je bedrijf.

stappenplan succesvol evenement

Alisson Sinéchal
Alisson Sinéchal werkt sinds september 2013 bij Kinepolis Brussel, eerst als B2B Assistant, en sinds 2 jaar als B2B Account Manager. Ze vat haar werk als volgt samen: "Ik ben een van de verantwoordelijken van de B2B-afdeling en organiseer bedrijfsevents." Wat haar het meeste boeit, is de afwisseling van haar functie: elke dag is anders. Ze is dol op romantische komedies en Disney-remakes. Zo genoot ze onlangs met volle teugen van ‘Pan’: "die film voerde mij terug naar mijn kindertijd".
Alisson Sinéchal travaille depuis septembre 2013 pour Kinepolis Bruxelles, d’abord en tant B2B Assistant, et à présent depuis 2 ans, comme B2B Account Manager. Quand elle veut expliquer son job, elle le résume comme ceci : « Je suis l’une des responsables du département B2B et organise des évènements d’entreprises. » Ce qui la passionne le plus, c’est la variété de sa fonction, car chaque jour est différent. Elle adore les comédies romantiques et les remakes Disney. Récemment, elle a beaucoup aimé le film Pan : « ce film m’a transportée en enfance. »
 

Andere blogs in de kijker:

Een spraakmakend bedrijfsfeest? Ga voor een avant-première!

Lees meer Read more

Hoe zorg je voor een piekfijne uitnodiging voor je evenement?

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte