blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Maak burn-outpreventie mogelijk met film

De term burn-out is haast niet meer weg te denken in onze drukke samenleving. Steeds meer werknemers kampen er mee en werkgevers zitten met hun handen in het haar. Sinds 1 september 2014 is een actieve burn-outpreventie dan ook verplicht voor werkgevers. Weet je niet meteen hoe je het onderwerp moet bespreekbaar maken in je bedrijf? Wil je jouw werknemers op een juiste, ongedwongen manier informeren? Misschien is een film wel de juiste manier.


Een film die het thema burn-out bespreekbaar maakt


Eind september kun je het nieuwe meesterwerk Everybody Happy van Nic Balthazar bekijken in de bioscoop. De film gaat over een succesvolle stand-up comedian die als gevestigde waarde in de comedy-wereld stilaan het gevecht met zichzelf verliest. Hij wordt immers achtervolgd door het mannetje in zijn hoofd, dat nog nauwelijks ooit wil zwijgen. Ondertussen moet hij zichzelf zien staande houden in het genadeloze milieu van de stand-up comedy tijdens een uitputtende tournee met vermoeiende collega’s en grote verwachtingen. Dit terwijl zijn negatieve stem op hem inhakt. Gelukkig is er Laura Maris (Barbara Sarafian) die zijn probleem lijkt te herkennen.

 

everybody_happy_still.0088925_LR.jpg


De film met Peter Van den Begin en Barbara Sarafian in de hoofdrol geeft op een heel toegankelijke manier weer wat een burn-out met een mens doet. Everybody Happy is een parabel over hoe we allen op de rand kunnen komen te staan. Maar ook hoe we van die afgrond kunnen wegstappen. Een film die de wereld niet zal redden, maar jou misschien wel. Bovendien kan de film een ideale opener zijn om het thema bespreekbaar te maken. Everybody Happy verschijnt op 28 september in de zalen, maar als bedrijf kan je de film als exclusieve avant-première boeken vanaf nu.


Wil je de film als avant-première boeken voor je werknemers of leidinggevenden? Contacteer dan één van onze B2B Account Managers.


Luister naar ervaren sprekers


Vind je een film alleen niet genoeg om het thema bespreekbaar te maken? Wil je graag extra omkadering? Je kan ook enkele lezingen of presentaties van een spreker koppelen aan de filmvoorstelling. Voor deze sprekers werkt Kinepolis exclusief samen met Read My Lips, zij beschikken over enkele topsprekers die het onderwerp extra in de verf zetten. Denk aan burn-outexperts, coaches of ervaringsdeskundigen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en kan je tot nieuwe inzichten brengen wanneer het over burn-outpreventie gaat. Enkele voorbeelden van de sprekers: Luk Dewulf (burn-outexpert), Leo Bormans (The World Book of Happiness), Wouter Torfs (CEO Schoenen Torfs), Saskia Van Uffelen (CEO Ericsson), Florence Pérès (coach bij Better Minds at Work), burn-outspecialiste Elke Geraerts en natuurlijk Nic Balthazar zelf. Naast het reserveren van de sprekers helpen onze B2B Account Managers ook graag met de verdere invulling van die dag. Dat maakt een volledig evenement op maat van jouw bedrijf mogelijk.

 

Raadpleeg hier de volledige lijst met mogelijke sprekers.

 

Wil je jouw eigen filmvoorstelling met spreker reserveren? Neem dan contact op via deze pagina.

Vraag een offerte

 

organiseer een avant-première

Lien Van Vynckt
Lien Van Vynckt is aan de slag bij Kinepolis sinds 2008, vanaf 2015 als National B2B Account Manager. Begin april 2017 werd zij National Key Account Manager Food, verantwoordelijk voor de contracten en afspraken met de Food Partners, ook in de shops. “De volgende stap in mijn B2B-ontwikkeling!” Of ze nu werkt voor klanten of leveranciers, altijd staat ‘maatwerk’ centraal. En meedenken! De laatste film die haar kippenvel gaf was ‘De Premier’. Jawel, Lien is een echte Vlaamse film-fan.
Lien Van Vynckt, qui travaille à Kinepolis depuis 2008, occupe le poste de National B2B Account Manager depuis 2015. Début avril 2017, elle est devenue National Key Account Manager Food, responsable des contrats et accords avec les partenaires food, y compris dans les shops. « C’est l’étape suivante dans mon développement B2B ! » Qu’elle travaille pour des clients ou des livreurs, « le travail sur mesure » reste au centre de ses préoccupations. Et la participation également ! Le dernier film à lui avoir donné la chair de poule était « De Premier ». Hé oui, Lien est une fan de films flamands.
 

Andere blogs in de kijker:

Hoe vind je de ideale gastspreker voor je event?

Lees meer Read more

Een culinaire totaalbeleving voor jouw evenement bij Kinepolis

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte