blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Anderstalige films: het hoeft niet altijd Hollywood te zijn

Wanneer je aan Kinepolis denkt, denk je wellicht aan de grote Hollywood kaskrakers die je er kunt zien. Het aanbod is vaak uitgebreid en soms weet je niet meteen welke film je moet kiezen voor je evenement. Werk je in een bedrijf met veel internationale werknemers? Heb je een groep expats uit hetzelfde land? Wil je ze graag op een film trakteren die ze echt nauw aan het hart ligt? Met het aanbod van de anderstalige films van Kinepolis kun je ook kiezen uit Bollywood, Turkse of Italiaanse films.

Een uitgebreid Bollywood aanbod in België


Gedurende het hele jaar kun je in een Kinepolis-bioscoop terecht voor maar liefst 15 verschillende Bollywood films. Deze Indische films kun je voornamelijk bekijken in de bioscopen van Brussel en Antwerpen. Maar ook daarbuiten kun je beroep doen op het Indische aanbod. Merk je dat veel van je werknemers uit Indië afkomstig zijn? Vraag dan aan één van de B2B Account Managers in je lokale bioscoop of een vertoning van een Indische film mogelijk is. Zij geven je dan een overzicht van de het aanbod en kunnen je verder helpen met de keuze van de ideale film. Kies je voor Bollywood romantiek of pure actie? De keuze is aan jou (of je werknemers natuurlijk).


Turkse films met het hele bedrijf


Naast het Indisch, kun je ook voor Turkse films kiezen. En die scoren ieder jaar opnieuw goed. Elk jaar staat er wel minstens één Turkse film in de top 10 van meeste bezoekers. Turkse films kun je voornamelijk in Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent en Luik bekijken. Maar ook buiten deze bioscopen kun je inderdaad beroep doen op het Turkse aanbod. Alles is namelijk bespreekbaar met je B2B Account Manager. Dus als je werknemers of klanten van Turkse afkomst zijn, kun je ze trakteren op een privévertoning van een Turkse film in hun moedertaal.


Binnenkort in Kinepolis: Italiaanse film


Werk je met veel Italiaanse werknemers? Heb je binnenkort een teamreisje naar Italië? Of hou je van het pittige taaltje? Dan kun je binnenkort ook kiezen uit Italiaanse films. In het najaar kiest Kinepolis namelijk enkele Italiaanse films uit die je kunt bekijken in verschillende Kinepolis-bioscopen.


Het anderstalige aanbod geeft je de mogelijkheid om met een unieke filmkeuze je werknemers of klantenrelaties te verrassen. De filmen zijn, in de mate van het mogelijke, steeds te boeken als avant-première, première of privévertoning. Jij kiest zelf waar en wanneer je deze films bekijkt en je kunt daarnaast ook beroep doen op de andere evenementen-service van Kinepolis. Denk maar aan een receptie met een verfrissend drankje of hapje, snacks voor tijdens de film of een uitgebreid drie-gangen-diner.

 

Ben je benieuwd naar het anderstalige aanbod? Contacteer dan één van onze B2B Account managers.

Vraag meer informatie

 organiseer een avant-première

 

Alisson Sinéchal
Alisson Sinéchal werkt sinds september 2013 bij Kinepolis Brussel, eerst als B2B Assistant, en sinds 2 jaar als B2B Account Manager. Ze vat haar werk als volgt samen: "Ik ben een van de verantwoordelijken van de B2B-afdeling en organiseer bedrijfsevents." Wat haar het meeste boeit, is de afwisseling van haar functie: elke dag is anders. Ze is dol op romantische komedies en Disney-remakes. Zo genoot ze onlangs met volle teugen van ‘Pan’: "die film voerde mij terug naar mijn kindertijd".
Alisson Sinéchal travaille depuis septembre 2013 pour Kinepolis Bruxelles, d’abord en tant B2B Assistant, et à présent depuis 2 ans, comme B2B Account Manager. Quand elle veut expliquer son job, elle le résume comme ceci : « Je suis l’une des responsables du département B2B et organise des évènements d’entreprises. » Ce qui la passionne le plus, c’est la variété de sa fonction, car chaque jour est différent. Elle adore les comédies romantiques et les remakes Disney. Récemment, elle a beaucoup aimé le film Pan : « ce film m’a transportée en enfance. »
 

Andere blogs in de kijker:

Zeven tips om je evenement te promoten via Facebook

Lees meer Read more

5 troeven van een cinemazaal als eventlocatie

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte