Welke stappen leiden je naar een feilloos georganiseerd event?

Een event organiseren is een complex gegeven waar heel wat bij komt kijken. Om jou alvast op weg te helpen naar het succes, geven we jou een duwtje in de rug om de voorbereiding in goede banen te leiden.

event organiseren stappenplan

Bepaal je doelstellingen

Met de organisatie van een evenement kan je uiteenlopende doelstellingen bereiken. Medewerkers een fijn moment bezorgen als dank voor hun inspanningen, klanten werven of binden, een nieuwe dienst of product presenteren, teambuilding, top of mind blijven bij potentiële klanten enz. De doelstelling bepaalt wat voor event je het beste organiseert, maar ook waar en hoe. Begin dus bij het einde en keer dan op je stappen terug om het traject ‘stap voor stap’ in te vullen.

Ga niet over een nacht ijs

Een event schud je niet zomaar uit je mouw. Er komen altijd zaken bij kijken die je op het eerste gezicht niet verwacht. Ga daarom ruim op voorhand van start met het plannen. Last minute beslissingen leveren zelden een optimaal resultaat op en hoe langer je wacht met het vastleggen van locatie, cateraar, eventpartners enz, hoe schaarser het aanbod en… hoe hoger het prijskaartje.

Stappenplan? Check!

Kinepolis Business biedt je niet alleen een brede waaier aan originele eventformules, wij adviseren dagelijks klanten uit alle sectoren rond alle aspecten van de organisatie. Om het jou gemakkelijk te maken bundelden we onze expertise in een handig stappenplan. Zo weet je zeker dat geen enkel detail aan jouw aandacht ontsnapt en dat jouw event feilloos verloopt.