shutterstock_520160317.jpg

Safer Internet Day: de gevaren van het internet

Ontdek samen met je klas hoe je veilig kunt surfen

Het internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Je vindt er tonnen informatie, leuke filmpjes én virtueel contact  met je vrienden. Ook kinderen en jongeren gebruiken het internet dagelijks als een bron van entertainment. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn op het wereldwijde web.

Safer Internet Day in Kinepolis

Jaarlijks  organiseert Kinepolis Safer Internet Day. Een dag waarop we jongeren bewust maken van het feit dat al het (snap)chatten en facebooken niet altijd zonder gevaar is.  Tieners zijn nu eenmaal echte digital natives en online actiever dan ooit tevoren.  Hen wijzen op de mogelijke gevaren van het internet is dan ook een must. Tijdens Safer Internet Day kaarten we het onderwerp op een toegankelijke en niet-berispende manier aan. We maken de gevaren bespreekbaar aan de hand van een aangepast filmaanbod. 

Een handig pedagogisch dossier

Wil je het thema van Safer Internet Day graag behandelen in je klas? Bij de films voorzien we een pedagogisch dossier dat je toelaat om dieper op het thema in te gaan. Ideaal om je leerlingen beter te begeleiden in hun zoektocht naar veilig gebruik van het internet. 

Het filmaanbod voor Safer Internet Day:
  • Disconnect (Engels gesproken, Nederlands en Franse ondertitels)
  • The Circle (Engels gesproken, Nederlands en Franse ondertitels)
  • Trust (Engels gesproken, Nederlands en Franse ondertitels)

De volgende Safer Internet Day gaat door op dinsdag 11 februari 2020. Het project is geschikt voor leerlingen van 12 tot 18 jaar.

Lijkt dit project wat voor je school of klas? Vraag dan gerust meer informatie aan één van onze Business Account Managers.

Combineer met:

CATERING
Advertising
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit aenean euismod bibendum laoreet.Read more
KINEPOLIS FILMKRANT
Advertising
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit aenean euismod bibendum laoreet. Read more
bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Kijk zeker eerst even op onze FAQ-pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, laat je vraag achter via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers komen binnen de 48 uur terug met een antwoord.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Live streamen van video op een cinemascherm

Lees meer Read more

12 tips voor een bedrijfsuitje dat iedereen leuk vindt

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte