blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Le Fidèle: de nieuwe film van Michaël Roskam en Matthias Schoenaerts

 

Na 8 lange jaren zijn Michaël Roskam en Matthias Schoenaerts terug samen aan het werk in een Belgische productie. Met “Le Fidèle” breien ze een tweede luik aan Roskams misdaadtrilogie. Er komt dus nog een derde samenwerking! De liefdestragedie komt 4 oktober in de zalen, maar jij kan je collega’s en zakenpartners nu al trakteren op een exclusieve avant-première van deze film.

 

 

Het grote publiek leerde Michaël Roskam kennen als regisseur van Rundskop. Zijn eerste langspeelfilm, waarin Matthias Schoenaerts doorbrak, is een misdaadfilm die niet zozeer over misdaad gaat. Het gaat eerder over de persoonlijk tragiek van het personage Jacky Vanmarsenille.

 

 

Net als Rundskop lijkt Le Fidèle op het eerste gezicht te gaan over het misdaadmilieu. Maar je merkt snel dat er een tweede, diepere laag in zit. Namelijk de absolute liefde en wat dat juist betekent. Gino, vertolkt door Matthias Schoenaerts, valt als een baksteen voor de jonge Bibi, gespeeld door Adèle Exarchopoulos. Het is liefde op het eerste gezicht die zich ontwikkelt tot een passionele, allesverterende relatie.

 

De zorgeloosheid en luchtigheid van hun relatie wordt echter aangestast door het verleden en het heden van Gino. Kan hun liefde het ongeluk, het toeval en het noodlot afwenden? Is hun liefde voor elkaar echt grenzeloos? En wat betekent grenzeloze liefde precies? Dat zijn de thema’s die Roskam in deze film behandelt. 

 

 

Het decor van dit tragische, maar ook mooie liefdesverhaal is Brussel. Niet het Brussel zoals dat vaak in beeld komt. Onze hoofdstad wordt in deze film opgevoerd als een bruisende stad. Vol warmte en vooral kleur. In eerdere interviews beschrijft Roskam de look die ze voor ogen hadden als Brusselse Riviera. Het kleurrijke van Brussel was een bewuste beslissing die in een groter plaatje past. Het was Roskams’ bedoeling om de kijkers mee te slepen in een verhaal van pure liefde in tijden van onzekerheid en twijfel.

 

Naast Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopoulos uit ‘La vie d’Adèle’ spelen Stefaan Degand, Sam Louwyck de pannen van het dak in dit tragische liefdesverhaal. Jij kan hen voor 4 oktober met je zakenrelaties en collega’s al aan het werk zien. Contacteer een van onze B2B Account Managers en boek een exclusieve avant-première.

 

 

Je kan er ook voor kiezen om jouw personeel te verrassen met Kinepolis-bioscoopvouchers voor ‘Le Fidèle’. Maak de ontvanger helemaal gelukkig en vul jouw origineel cadeau aan met Food and Drink vouchers.

 

Waarom zou je voor de Kinepolis-bioscoopvouchers kiezen?

  • Je kan ze gebruiken als salesbooster via een spaaractie of om jouw klanten of werknemers eens in de bloemetjes te zetten.
  • Je kan als bedrijf rekenen op speciale B2B-kortingen. Daarnaast zijn al onze relatiegeschenken ook fiscaal aftrekbaar. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.
  • Kriebelt het bij jou al om jouw personeel of klanten te verwennen met een bioscoopvoucher voor ‘Le fidèle’’? Neem dan zeker een kijkje tussen ons aanbod.

 

Alisson Sinéchal
Alisson Sinéchal werkt sinds september 2013 bij Kinepolis Brussel, eerst als B2B Assistant, en sinds 2 jaar als B2B Account Manager. Ze vat haar werk als volgt samen: "Ik ben een van de verantwoordelijken van de B2B-afdeling en organiseer bedrijfsevents." Wat haar het meeste boeit, is de afwisseling van haar functie: elke dag is anders. Ze is dol op romantische komedies en Disney-remakes. Zo genoot ze onlangs met volle teugen van ‘Pan’: "die film voerde mij terug naar mijn kindertijd".
Alisson Sinéchal travaille depuis septembre 2013 pour Kinepolis Bruxelles, d’abord en tant B2B Assistant, et à présent depuis 2 ans, comme B2B Account Manager. Quand elle veut expliquer son job, elle le résume comme ceci : « Je suis l’une des responsables du département B2B et organise des évènements d’entreprises. » Ce qui la passionne le plus, c’est la variété de sa fonction, car chaque jour est différent. Elle adore les comédies romantiques et les remakes Disney. Récemment, elle a beaucoup aimé le film Pan : « ce film m’a transportée en enfance. »
 

Andere blogs in de kijker:

Succesvol een evenement organiseren? Dat doe je zo.

Blog Read more

Relatiegeschenken voor klanten en personeel: btw- en fiscaal aftrekbaar?

Blog Read more

bg-img4n.jpg

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen de 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte