Een kaskraker die past bij jouw bedrijfsevenement
blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips en tricks voor je volgend event of relatiegeschenk? Of wil je alle originele mogelijkheden rond adverteren in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

Subscribe to Email Updates

Een kaskraker die past bij jouw bedrijfsevenement

Op zoek naar een leuke teamactiviteit voor je accountancy-bedrijf? Al eens gedacht aan film? Bij Kinepolis Business kun je namelijk een film bekijken in een cinemazaal die exclusief gereserveerd wordt voor jouw bedrijf. Is jouw bedrijf gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit? Ben je op zoek naar een passende film voor jouw bedrijfsevenement? Met de film The Accountant zit je goed.


Een niet zo alledaagse accountant


Voor The Accountant kruipt acteur Ben Affleck in de huid van een ietwat asociale accountant met een autistisch trekje en een liefde voor nummers en rekensommen. Op het eerste gezicht lijkt de man een doodgewoon leven te leiden: elke dag ontbijt hij met dezelfde kost en vertrekt hij naar zijn kantoorjob. Maar wat niemand weet, is dat hij na zijn uren ook nog werkt als accountant voor de grootste criminele organisaties ter wereld. De film is een spannende thriller die je helemaal meeneemt in een kluwen van accountancy, criminele netwerken en bloedstollende achtervolgingen.Organiseer jouw eigen avant-première


Op 2 november verschijnt de film in de zalen, maar je kunt de film ook als avant-première boeken vanaf 14 oktober. Dat betekent dat jij je werknemers of klantenrelaties kunt trakteren op een exclusieve vertoning van de film. Ze zien de film nog voor iemand anders die te zien krijgt. Leuk toch? Past het niet voor je bedrijf om vóór 2 november een evenement te organiseren? Dan kun je ook nog kiezen voor een première of een privé-vertoning. Een première kun je organiseren op de dag dat de film uitkomt, 2 november. Elke vertoning die je erna reserveert voor jouw bedrijf valt onder de noemer privé-vertoning. Wanneer je samen met je bedrijf of klantenrelaties een film bekijkt, is dit steeds in een zaal die volledig voor jullie wordt gereserveerd. Je werknemers en/of klanten vertoeven dus samen in de zaal, zonder andere bezoekers.


Een bedrijfsevenement op maat


Wil je het aangename graag aan het nuttige koppelen? Bij Kinepolis Business kunnen we jou ook een vergaderruimte of break-out room aanbieden. Zo kun je een belangrijke meeting of vergadering afsluiten met een ontspannende film. Wist je dat er ook receptieruimtes zijn die je kunt gebruiken voor jouw evenement? Voor of na de film trakteren op een drankje en een hapje is dus zeker mogelijk. Liever een uitgebreid gesofisticeerd buffet? Ook dat is mogelijk dankzij onze catering-partner.

 

Onze B2B Account Managers zorgen graag voor een evenement op maat waarin je werknemers of klanten zich meteen op hun gemak voelen. Wil je The Accountant graag komen bekijken met het bedrijf? Of ben je benieuwd naar de andere films die je kunt boeken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vraag een offerte

 

 

organiseer een avant-première

Tine De Buysser
Eind 2009 startte Tine De Buysser bij Kinepolis Business in Gent als B2B Account Manager. En dat is ze nog altijd, met evenveel enthousiasme als op de eerste dag. Daarvoor zorgen de drie pijlers van Kinepolis Business: Advertising, Events en Gifts, een afwisselend en boeiend ‘boeket’. Bij elk event is ze betrokken vanaf de vraag van de klant tot en met de ‘big smile’ na een geslaagd gebeuren. De laatste keer kippenvel kreeg ze bij de film ‘The Revenant’, een topfilm die je echt op het grote scherm moet gezien hebben!
C’est en 2009 que Tine De Buysser a démarré sa carrière chez Kinepolis Business à Gand comme B2B Account Manager. Elle y occupe toujours cette fonction, enthousiaste comme au premier jour, grâce à la variété qu’apportent les trois piliers de Kinepolis Business : Advertising, Events et Gifts. Elle est impliquée dans chaque évènement, depuis la demande du client jusqu’au « big smile » qui couronne un projet réussi. Le dernier film qui l’a scotchée à son siège était The Revenant, un film sensationnel à voir absolument sur grand écran !
 

Andere blogs in de kijker:

Een spraakmakend bedrijfsfeest? Ga voor een avant-première!

Lees meer Read more

Hoe zorg je voor een piekfijne uitnodiging voor je evenement?

Lees meer Read more

Een evenement organiseren bij Kinepolis: hoe werkt het?

Lees meer Read more

Meer lezen?

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Lees meer Read more

Kinepolis, een polyvalente partner voor je event

Wanneer films misschien niet aan de orde zijn voor jouw evenement

Lees meer Read more

Onze Kinepolis-bioscopen

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte