Bestel bioscoopvouchers en maak kans op een jaar gratis cinema voor heel je gezin

GEEF DIT eindejaar bioscoopvouchers cadeau,
EN MAAK KANS OP Ă©Ă©n jaar gratis filmplezier

Laat jij je werknemers, klanten of zakenrelaties genieten van romantiek, comedy, fantasy, horror en zoveel meer? Dan verdien
jij een leuke verrassing! Bestel vandaag nog je bioscoopvouchers en maak kans op Ă©Ă©n jaar gratis
filmplezier voor je hele gezin.

image-1

Geef een film cadeau en maak kans op Ă©Ă©n jaar gratis cinema

Je hebt het misschien al eens geprobeerd? Maar zelf een filmpje maken is echt niet zo makkelijk als het lijkt. Geef daarom liever een film cadeau. Met de Kinepolis-bioscoopvouchers schenk je jouw klanten en werknemers een film naar keuze, waar en wanneer het voor hen uitkomt.

 

icon-2
Bioscoopvouchers

KINEPOLIS-BIOSCOOPVOUCHERS, HET ORIGINELE RELATIEGESCHENK

Wie geniet er nu niet graag van een ontspannende filmnamiddag met het gezin of een romantisch avondje uit? Kinepolis-bioscoopvouchers zijn dan ook het perfecte eindejaarsgeschenk voor jouw werknemers, klanten of zakenrelaties. Wist je bovendien dat bioscoopvouchers voor jouw bedrijf extra voordelen opleveren? Je leest er alles over op onze website.

icon-2-1

WACHT NIET LANGER OM JE BESTELLING TE PLAATSEN

Plaats je bestelling tussen 8/11/2022 en 26/12/2022 in onze webshop en misschien ga jij wel een heel jaar, gratis naar de cinema. Geniet Ă©Ă©n jaar lang van topfilms zoals The Marvels, Avatar: The Way of Water en Barbie. Bestel je bioscoopvouchers en maak kans op een pakket met 48 bioscoopvouchers.

Blijf op de hoogte