Aangepaste Formules
Streaming-1

AANGEPASTE FORMULES

Bij Kinepolis Business hosten we uiteraard graag de live-events die jullie van ons gewoon zijn, al dan niet met een aangepaste aanpak. We werken écht op maat zoals bij de examens die we organiseerden samen met de KU Leuven.

Lees in deze case hoe we KU Leuven hielpen bij de examens >

Met andere woorden: we denken mee met jou als klant! Bovendien ontwikkelden we enkele alternatieven om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in deze bijzondere periode.

Vraag meer informatie

Hybride events

 

streaming

Live-streaming

Is het niet mogelijk om op een veilige manier een volledig live evenement te laten doorgaan? Geen probleem. Bij Kinepolis Business beschikken we ook over alle nodige technologieën om jouw event deels of volledig online te laten plaatsvinden. Lees hier meer over het live streamen en hybride events.

Veilig en budgetvriendelijk meeten

Zoek je een meetinglocatie die niet alleen comfortabel ingericht, makkelijk te bereiken en veilig is, maar ook budgetvriendelijk? Ook dan heeft Kinepolis Business de geknipte oplossing in huis.

Morningsessions_overzicht_final

Morning Sessions

Bij Kinepolis kan je ook terecht voor compacte evenementen (denk aan brainstorm, vergadering of workshop) voor groepen van 15 tot 60 personen. De locatie van deze Morning Sessions? Onze bioscoopzalen. Een zee van ruimte dus om jouw event veilig te laten verlopen.

IMG_2079-1

Nieuw! Afternoon Meetups

Na de Morning Sessions introduceren we onze tweede formule voor kleinere bedrijfsevenementen met een beperkte gastenlijst. De Afternoon Meetups zijn namiddagsessies voor 15 tot 60 personen in onze bioscoopzalen mét - indien gewenst - hapjes en een drankje.

Formules voor hoger onderwijs en opleidingen

 

kinepolis Antwerpen KULeuven-72

Kinepolis als aula

Zoek je voor je studenten een veilige en ruime omgeving om colleges, opleidingen, examens, vergaderingen of zelfs proclamaties te organiseren?

 

Bedrijfsevenementen

 

kinepolis_mood_163repear

Zakelijke & veilige business events

Wist je dat je bij ons ook terecht kan voor het organiseren van jouw COVID-19 proof business event? Of je nu op zoek bent naar een ruimte om een presentatie te geven, een congres te houden of een product te lanceren, het is allemaal mogelijk bij Kinepolis Business.

 

Evenementen met film

 

kinepolis_mood_072

evenementen met film

Jouw team met een gezellige filmavond belonen? Van avant-première tot privé-vertoning, van actiefilm tot romcom, je bepaalt volledig je eigen programma voor al je evenementen met film.

Cateringformules

 

Catering_31

Catering

Kinepolis Business werkt al jarenlang samen met J&M Catering, zij verzorgen met passie en tot in de perfectie de hapjes en drankjes op jouw event.

Ben je benieuwd wat de cateringmogelijkheden van J&M Catering zijn voor jouw event? We zetten ze even op een rijtje. Van ontbijt tot een luxueuze walking dinner, alles is mogelijk!

Catering J&M

Catering Packs

Het is natuurlijk altijd leuk om je gasten te trakteren op een hapje en een drankje tijdens je event. Traditionele catering is echter in deze tijden niet zo voor de hand liggend.  Maar ook daarvoor bedachten we een slimme én lekkere oplossing.

We ontwikkelden drie catering packs: een ontbijt-, apéro- en zoet pakket. Bij aankomst aan de zaal kunnen de genodigden zelf het pakket nemen onder begeleiding van een Kinepolis host(ess).

kinepolis_mood_026-1

Snacks en frisdranken

Denk je bij cinema ook meteen aan popcorn? Wil je je gasten niet alleen op een leuke film trakteren maar ze ook nog eens verwennen met een lekkere snack? Wanneer je een evenement organiseert bij Kinepolis kun je kiezen uit het brede aanbod van snacks en frisdranken. 
Vraag meer informatie
 • IMG_9066.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Jaarlijks kinderfeest van BTB-ABVV in Kinepolis Antwerpen

  De Sint trakteert op snoep en film!

  Bekijk de case

 • Event_EverybodyHappy_filmzaal.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

  Bekijk de case

 • dift-1.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  De Nieuwe Dokken in Gent

  Projectontwikkelaar doet kandidaat-kopers dromen in Kinepolis

  Bekijk de case

 • Techorama

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

  Bekijk de case

 • Zij zijn al overtuigd

  Fuze Tea zorgt voor extra beleving tijdens Kinepolis On Tour.

  Het is op moeilijke momenten, dat je écht het verschil maakt. Zo bezorgden Fuze Tea en Kinepolis Business honderden bezoekers tijdens de paasvakantie een unieke filmervaring, met respect voor de COVID-19-maatregelen.

 • Zij zijn al overtuigd

  Examens in de bioscoop: KU Leuven vindt partner in Kinepolis

  In juni 2020 beschikte de Antwerpse campus over onvoldoende capaciteit om op een veilige manier examens te organiseren. Kinepolis Antwerpen to the rescue.

 • Schermafbeelding_2016-07-12_om_16.58.52.png

  Zij zijn al overtuigd

  Techorama neemt Kinepolis Antwerpen helemaal in

  Positive vibes op congres met 1500 developers/ IT pros en 110 topsprekers

 • Zij zijn al overtuigd

  Groot en fun publiek, perfecte locatie bij Kinepolis

  Bezorg je consument een Pop Media ‘experience’

 • Thuisbezorgd_SCENE5_INTO_A_GREAT_TIME_535.jpg

  Zij zijn al overtuigd

  Kinepolis Business past perfect in Takeaway.com strategie

  Adverteren op bioscooptickets: snelweg naar awareness

bg-img4n.jpg

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag voor onze B2B Account Managers? Wil je graag een suggestie delen? Of heb je net een geweldig concept bedacht en wil je weten of Kinepolis je hierbij kan helpen? Laat je gegevens en je vraag of opmerking hieronder achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan alleen cinema

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Wat is een hybride event? Met tips, voordelen en voorbeelden

Lees meer Read more

De meest gestelde vragen over bioscoopvouchers

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte